ilamlı icra takibi başlatılır ancak misli ile değişim dilekçesi ile başvurulması lazım diye biliyorum , memurlar bunu pek umursamız baya işin üstüne...
Soruyu sorduğun ortamı görüyorsun hocam vatan bilgisayara atıyorlar olayı :D öncelikle burda vatan bilgisayarın yukardan aşağıdan bir ilgisi yok zotac...
Ben de aynı şekilde düşünüyorum vatanla zotacın iletişimi beni ilgilendirmiyor , zotac arkasında durmuyosa vatanın durması lazım , sorumluluk vatanda ...
Muadil değişim kararı çıkmış ürüne karşılık çatlak patlak ürün sunarsan gayet de ilgin var. Önceki mesajımda da söyledim, Vatan Bilgisayar ile bu süreçlere...
insanlara bence yanlış bilgi veriyorsunuz . wraithesports ilamlı icra başlattım . İcra emri tebliğ edildikten 2 gün sonra avukatları gidip paşa paşa parayı...
5060ti 8gb teklifinde bile kutusu hasarlı ürün vermeyi teklif ettiler , hiç uğraşmadan kabul edip geçme gibi bi durum yok şu an
Kartım sorunsuz çalışıyodu...
Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi...