Cavuskerem isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Team T-Force Siren DUO360 ARGB Beyaz Sıvı Soğutma 1.999₺🔥

Şey farkettim pompa biraz ses yapıyordu elektrik sesi gibi , psudan geliyor sandım bugün baktım full speed çalışıyormuş onu düşürünce biraz düştü ama hafif pompa sesi var titreşim yok
  2. C

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Satılmıyor hocam bir ara sadece asteonout modelinde vardı ben de ordan çökmüştüm
  3. C

Hangisini Almalıyım Razer mı Cloud Mu?

barracuda x c3s wirelesstan iyidi benim deneyimim açısından , barracuda x ile v2 hyperspeed i bi karşılaştır istiyorsan
  4. C

Thh Lehime Karar Verdi

Evet , işi yokuşa sürüyolar amaçları uğraştırıp birkaç kişiyi caydırıp kâr elde etmek bana ilk 3070ti a 1050 teklif edildi daha sonra thh başvurunca 5060 oldu en son icraya verince 9070 teklif ettiler yine kabul etmedim , uğraşmayınca alınmıyor caydırma politikası , asla ama asla fiyat farkı...
  5. C

Thh Lehime Karar Verdi

Zorunda değilsin , rx7600 zaten sitelerinde var versinler vermezlerse ilamlı icra takibi başlatıcam dersiniz o zaman peşinizde dolaşıyolar Yeni gördüm 14 gün itiraz süreleri dolmadan vermezler genelde onu mecbur bekleyeceksiniz
  6. C

Öyle bi titreşim hissetmedim dediğim gibi yüksek devirde baya sesli , her fan aşşağı yukarı öyle
  7. C

Cooler Master Elite 600 Mü Asus A32 Plus ARGB mi?

cooler masterı arkadaşa aldık psusu da sağlam diye hatırlıyorum kronik bir sorunu olmaması lazım sesli de çalışmıyordu , kasa fanları da kaliteliydi alınır bence , 1000tl ucuza cooler master 681 de var , aynı bütçede thermaltake view 380xl de var ona da bi bakabilirsiniz
  8. C

Yardım Ram Rgb Işığını Kontrol Edemiyorum

armoury crate kaldırdım , bios güncellemesi yaptım sadece ramler expo durumda başka hiçbir şeyi ellemedim
  9. C

denedim ramler hariç her şey kontrol edilebiliyor dgkjngdjkgd
  10. C

Ramler Patriot Viper Tuf , Anakartım asus rog X870A , işlemciyi de yeni aldım 7800x3d , sistemi zor bela kurdum cinebench testi yaptım herhangi bir sorun yoktu daha sonra res attığımda dram ışığı vs yandı , söküp taktım statik elektrik boşaltması yaptım bi şekilde o düzeldi fakat daha sonra...
  11. C

bu fiyattan gelmeyecekse gelmese de olur gibi :D
  12. C

Almayı düşünen varsa eğer tekrar stoğa gelirse tabi , anakartım asus rog olduğu için m2 ssd giriş kısmı solda vidası sağda kaldığı için başıma gelmeyen kalmadı 3 kere anakart 6 kere sıvı soğutma yönü değiştirdim yine olmadı şu anda sıvı soğutma pompasının diğerinin yanına süs olarak koydum diğer...
  13. C

2.3 Milyon TL SUV Araba Önerisi

bazı bayilerde 2380e sportage cool paket bakabilirsiniz , yakında 2550 olcak
  14. C

Beyler 3k 5k Bandında Yüzde 65 Sıfır Klavye Çözmem Lazım Ya

folding stokta hocam , ben alırken folding yoktu alırken olsa ben de onu alırdım çok elit duruyor
  15. C

Beyler 3k 5k Bandında Yüzde 65 Sıfır Klavye Çözmem Lazım Ya

https://ulugames.com.tr/products/leobog-hi75c-pro-kablosuz-mekanik-klavye?srsltid=AfmBOopeLTXljS9u-t_AwpzED6lc3-yA0U7SuF2L6MKUzqRnLWz21KXR&variant=45229823295597 yenilenmiş hocam bazı renkler , olmadı yazarsanız yardımcı olurum fazla almıştım ben dgjdgkgd
Geri