Cavuskerem isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Hot Wheels Chevrolet Pickup LEGO 1899₺!

benim nsx hazır bile :D , yapımı ama lego kadar zevkli değil ve parçaları da çok kaliteli değil , büyük lego speed gibi oldu ama görüntüsü aksesuarları vs güzel
  2. C

🔥İndirim Hot Wheels Chevrolet Pickup LEGO 1899₺!

daha düşmez gibi geldi çektim nsx
  3. C

Aula F75 Switchlerin Ses Sorunu

aulanın kasası daha dolu ama akkonun switchleri bir tık daha kaliteli o yüzden öyle gelmiştir , f87 de f75teki ses yok , kasa yapısından dolayı olabilir , reaper aldıysan graywoodlu olanı dene sesi biraz daha farklı belki o hoşuna gider
  4. C

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

elektrikli sıkıntı olmayacaksa niye alınmasın , fazla olmaz alışılır bence , ikinci elde temiz olan arabaya zaten sıfır fiyata yazıyolar sağolsunlar :D
  5. C

kredi seçeneği baya iyi de elektrikli bilmiyorum , bizim de kafa çok karıştı çoğu araba aşşağı yukarı aynı ondan sonrası bakılması gereken donanım + motor , zaten sıfır ikinci elden mantıklı şu anki durumda bence
  6. C

eyvallah daha iyisi sizin olsun , aynen cool paket diğeri bir üst vergi dilimine giriyor 2800 küsürdü
  7. C

sıfır sportage aldık , donanım ve motor bakımından en mantıklısı o geldi
  8. C

zurna dürüm el freni , bu arabaların çoğu vw nin eski parçalarından üretilme , fiyatı da bence ona göre
  9. C

ben gezdiklerimden söyleyim seat arona 1620 polo 1500 taigo 1720 t cross 1720 renault capture 1800 citroen c4x ve peugoeot 2008e de bakmak lazım senin bütçeye yakın olabilir belki egea ve megane da eklemek lazım , qashqaiyi falan hiç yazmıyorum onlar 2 ve üzeriydi diye
  10. C

hangi paket , rline olmadığı sürece hiçbir mantığı yok bayide geçen ay sonunda 1700e sıfır taigo ve 1750ye t cross alınabiliyordu bu ay da max 1750ye 1800 olsun hadi , b suv olsa da uzun olduğu için araba çok da küçük değil , sıfır sıfırdır
  11. C

Yardım Sıfır Kia Sportage Alınır mı ?

eyvallah hocam daha iyisi sizlerin olsun , cidden dediğiniz gibi sıfır da olsa ilerde bozulup bozulmamasını hesaplayarak alıyoruz
  12. C

qashqainin boş ve orta paketinin iç kalitesi çok kötü geldi dandik bi kuımaş kullanılmış , bizim sportage işi kesinleşti gibi bir şey bugün test sürüşü de yaptım suv sevmediğim halde güzel geldi ayrıca qashqaiye göre artısı olarak ısıtmalı koltuk + cam tavanı da var 1764784861 tucsonu da tam...
  13. C

eyvallah teşekkürler
  14. C

1.5i tövbe alınmaz hem gitmiyor hem çok yakıyor ama 1.8 alınır bence
Geri