Cavuskerem isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

vergiden daha büyük sıkıntı gelecek olan ürün , ürün adı dieri k81 o yüzden pek ümitli değilim
  2. C

Razer Viper V3 Pro Satın aldım

hayırlı olsun bana razer deathadder v3 pro daha rahat geliyor , viperı çok beğenemedim
  3. C

CS2 TERMİNAL OLİGARK

ilk başta alanlar bile anca maliyet fiyatına satabilmişti , aynen durum dediğiniz gibi :D
  4. C

CS2 TERMİNAL OLİGARK

yok hocam çok saçma bir fiyatlandırması var , gidip csfloattan vs al veya bakiye steamdeyse steamden al daha iyi
  5. C

Machenike Marka Oyuncu Ekipmanlarında %60'a varan indirim!! + 250TL indirim kodu

G5 pro max mı , cyclone 2 mi 1760345547
  6. C

❌İndirim Bitti! GIGABYTE B860 DS3H WIFI6E Intel LGA1851 ATX ULTRA DURABLE Anakart 5.452,42TL

msi z790wifi + 14400ften bu + ultra 5 245k geçmeye değer mi ?
  7. C

DynaTab 75X Sorunları ve Modlanabilirmi

Dediğin sorunlar mevcutsa , çift basma switchden kaynaklı olabilir , switchin kalitesine göre değişir veya pcbdeki sorundan da kaynaklanabilir , switchleri çıkarıp boşluğunu temizleyip tekrar kullanmayı dene , donma ve takılma yüksek ihtimal yazılımsal , uygulamasından firmware update yaptığında...
  8. C

2.000.000 Sıfır araba önerisi

eyvallah , hayırlı olsun
  9. C

Araç kamerası gereklimi?

arkadaşın arabasına çarptılar , çarpan adam inkar etti , araç kamerası sayesinde adamın suçlu olduğu kanıtlandı ve zarar tazmin edildi :D , yani çok işe yaradığı yerler olabiliyor boşa değil bence iyi yapmışsınız
  10. C

2.000.000 Sıfır araba önerisi

hocam taigo 1.0 life paket sanırım ne kadara geldi
  11. C

❌İndirim Bitti! Adidas ALPHARESPONSE Erkek Spor Ayakkabı 42 numara 1.140 TL

İyi fiyatmış , ödemede değişmiyorsa çok iyi
  12. C

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Doğrudur hocam zaten kondisyon olarak sıfır gibi sadece alan biri olursa bilgi amaçlı yazdım
  13. C

Doğrudur , ihtiyacı olan biri varsa
  14. C

cloud 3 almıştım 1600e , iç kısmında çok ufak bi yırtığı var yine de sıfır gibi isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim
Geri