Cavuskerem isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

fileliler ve ofis tarzı sandalyeler çok çok daha rahat , illa bu tip alıcam diyosan bu model ve hawk fab güzel model terletmezler
  2. C

bunun oturma yeri deri değil
  3. C

Yardım İkinci El Lian Li Kasa Alınır mı ?

cam kısmında çok bir çizik yoksa alınır çok çok iyi kasa ama ben de temiz halini 5kya çok gördüm acelen yoksa beklenebilir
  4. C

Hyte Y70 Kasa Boyama

cepten para çıkmıyormuş boyanır bence ve profesyonel olacak sonuçta
  5. C

olum kim alıyo bunu sdgjdgkgdkdg
  6. C

görsem alırdım :(
  7. C

❌İndirim Bitti! Antec Pcıe 5.0 GPU Riser Kit 3,515 TL

Lazımdı hayat bitti
  8. C

Yardım Razer Barracuda X Ses Sorunu

hiç denememiştim ... yoluna gitti o zaman dgjdgkdgk
  9. C

cloud 3s wirelessın ses kasması ve konforu çok kötü geldi bana barracuda x ten sonra direkt sattım
  10. C

arada durduk yere bütün sesler vs kesiliyo dongle ı çıkarıp takmadan düzelmiyor , en son komple çalışmadı garantiden değişmiştim , şu an düzgün ama baya memnunum
  11. C

dongle ı bi anakarta bide kasanın ön tarafına takmayı dene belki düzelir ben 3 tane barracuda x kullandım böyle bi sorun yaşamamıştım daha farklı sorunlar olmuştu :d
  12. C

Yardım Msi Servis Point Mağduriyeti

çok iyi yapmışsınız , benzer durumu vatan ve zotacla yaşadım icrayla çözdüm işi , tek gereken beklemek hocam en azından elinizde kart var benim kartı da almışlardı :D
  13. C

ne güzel dünya her firma çözmüş işi öğrenmişler thh başvuru sıyrılıyorlar aradan :D direkt thh başvur o arada da ekran kartını kullan , servisten gelen cevabı da thh başvurusunda kullan karar verilirken gözönüne alınır
  14. C

sana seçim hakkı sunulmamış , ürünü sana göndermişler , ya tekrar servise gönderip bana seçim hakkı verilmedi tamir kabul etmiyorum değişim veya iade talep ediyorum diyeceksin ya da thh başvurup zaten ürünü iade etme şansım yok deyip o arada kullanmaya devam edeceksin , çok işin yoksa ilk...
Geri