arada durduk yere bütün sesler vs kesiliyo dongle ı çıkarıp takmadan düzelmiyor , en son komple çalışmadı garantiden değişmiştim , şu an düzgün ama baya memnunum
dongle ı bi anakarta bide kasanın ön tarafına takmayı dene belki düzelir ben 3 tane barracuda x kullandım böyle bi sorun yaşamamıştım daha farklı sorunlar olmuştu :d
çok iyi yapmışsınız , benzer durumu vatan ve zotacla yaşadım icrayla çözdüm işi , tek gereken beklemek hocam en azından elinizde kart var benim kartı da almışlardı :D
ne güzel dünya her firma çözmüş işi öğrenmişler thh başvuru sıyrılıyorlar aradan :D direkt thh başvur o arada da ekran kartını kullan , servisten gelen cevabı da thh başvurusunda kullan karar verilirken gözönüne alınır
sana seçim hakkı sunulmamış , ürünü sana göndermişler , ya tekrar servise gönderip bana seçim hakkı verilmedi tamir kabul etmiyorum değişim veya iade talep ediyorum diyeceksin ya da thh başvurup zaten ürünü iade etme şansım yok deyip o arada kullanmaya devam edeceksin , çok işin yoksa ilk...