caxle isimli üyenin son içerikleri

1. C

Türk Telekom Kutusu FTTH mı FTTB mi ?

Eyvallah kardeşim sağolasın , geceden beri araştırıp duruyorum . En sonda dedim ki ulan burada koskoca donanım arşivi forumu var , neden fotoğrafını çekip sormuyorum krallara . :DDDDDD Harbiden şimdi mutlu mutlu gideceğim uyumaya 1722048597 Arkadaşlar selamın aleyküm yeni haberlerim var , türk...
  2. C

Bilgisayar Lossless Scaling'i Trojan Olarak Görüyor

Bendede bu ara lossless scaling programı bu şekilde sanki bir trojan , kötü amaçlı yazılım gibi algılanıyor sistem tarafından . Bende çözümü tam olarak bilemiyorum fakat tek dayanağım steam gibi koca bir devin bu programı denetlemeden piyasa sürdürmeyeceği olduğundan kullanmaya devam ediyorum .
  3. C

Bu sistemi alsam yeterli olur mu

Hocam 4060 al bence para olunca da 8 ekleyip devam edersin yoluna , zaten 24 gb biraz 16 ya ekstra gibi kaçıyor . 16 Şuanda senin işini hayli hayli görecektir . Daha da rahatlatmak amacıyla sonradan alırsın bi 8 miss
  4. C

Rtx 3060 laptop alicam lütfen yardım edermisiniz

Bi arkadaş attı bu da güzel
  5. C

Bu sistemi alsam yeterli olur mu

işlemciyi bi tık düşürerek ram e takviye yapılabilir veya ram 16 da kalıp işlemciden düşerek 4060 yapılabilir
  6. C

Harbi mi diyon reis ya :D Vallaha acaip mutlu oldum FTTH olmasına . Eminsin değil mi ama sonrasında FTTB olursa oturur ağlarım :DD
  7. C

Rtx 3060 laptop alicam lütfen yardım edermisiniz

Merhaba dostum biraz araştırma yaptım ve lenovonun laptoplarından bazılarını senin için seçtim umarım yardımcı olabilirim . Bu arada benim önerim 26.5 K olan laptoptan yana . Eğer daha yukarılara cıkabilirim diyorsan 32 gb ramli olanlara da bi göz at derim.
  8. C

Arkadaşlar merhaba , binamızın yaşı yaklaşık 30 yıllık . Son 20 yılı ADSL / ADSL+2 altyapısını kullanmakta . Geçtiğimiz hafta türktelekom ekipleri bir kutu koydular ve daire kapılarının önüne beyaz bir dolama kablo koydular . Benim sorunum ise ; Çoğu foruma baktığımda insanlar , daireye kadar...
  9. C

Google sürekli "Sayfalar geri yüklensin mi?" hatası veriyor

Bunun bir hata değil , üstelik chrome un bir güvenlik önlemi olarak son açtığın sayfalara bir şey olmaması için yaptığını düşünüyorum. Geri yükle dedikten sonra da aynı şeyi yapıyorsa birden fazla google hesabını yan yana açıp , normalde kullandığın hesabı değil de öbürlerini varsayılana al...
  10. C

Wireless Mouse Önerisi Yapabilir Misiniz ? 2024

Merhaba Arkadaşlar ; Yüksek IPS Değerine sahip , düzgün bir optiği ve switchleri olan el yakmayacak derecede bir fiyatı olan wireless mouse arıyorum şu sıralar Herhangi bir öneriniz tavsiyeniz varsa alabilirim .
  11. C

Donanım Arşivi gibi Forumların Kutsallığı Hakkında

Arkadaşlar böyle forumlar gerçekten aşırı bilgilendirici ve deneyim hakkında diğer insanlara bilgi sağlaması açısından harika birer insan topluluğu. Verdiğiniz emekten ötürü ve bu kutsal forumların duyarlılığı için herkese teşekkürler . Sene 2000 de olsa 2024 te olsa her bi daldan sorunu ...
  12. C

Binama Türk Telekom Fiber Gelecek , Kaç MBPS Alırım ?

Duruma göre paket değişikliği yapabilirim . Tekrardan teşekkürler !
  13. C

Sizin internet sağlayıcınız comnet olduğundan dolayı mı 100 e 50 yoksa bende türk telekomda 100 lük kullansam böyle mi gelir ? Bu arada aydınlattığınız bigli sağladığınız için teşekkür ederim. 1720354858 Heh bende bundan bahsediyordum . 200 lük yetecek gibi geliyor bana . Teşekkür ederim size de
  14. C

Dostum hem youtube a içerik üretmek hem de kickte vs yayın açmak istiyorum aynı zamanda instagram gibi sosyal medya platformlarına içerik yüklemek istiyorum. Benim korkum yayın açılı iken aynı anda oyun aynı anda da aile bireylerinin düzgün internet kullanabilmesi. Bunun için 100 ün yeterli...
  15. C

200 veya 1000 e gerek yok o zaman değil mi ? Bizim evde annem babam ben ve kardeşim var . Yeterli olacaktır o zaman 100 lük
Geri