Netspeed kullanıyorum bir iki defa destek kaydı açtım hepsini çözdüler. Bir sorun yaşamadım. Dilerseniz davet kodu: 6SORP7
Öncelikle bulunduğunuz binaya turktelekom haricinde bir altyapı var mı sorgulamakta fayda var. Yani komşular ne kullanıyorlar? Bazı yerlerde fiber alt yapı döşemiş firmalar...
Telefon fiyat performans diyebiliriz. Daha ucuz satılan yerler var. Arka kapak,kamerada OIS olması,streo hop, hızlı şarj fena değil. Annelere süper hediye.
PSU öne montajlanıyor. Önde öyle renkli fanlar falan yok. Her yeri delikli kasalardan. Sadece bir adet vida ile tüm kapaklar sökülebiliyor. Kendisi bir organizer vida kutusu ile geliyor. Siyah olanı ben aylardır kullanıyorum. Güzel ve sağlam.
Unutmamalı.
Bu kartlar PCI5.0 özelliğinde. Eğer anakartınızda bunu destekleyen port yok ise, tam performans göremeyeceksiniz. Sisteminiz destekliyor olmalı. Örneğin Intel Z690,B760 ve sonrası AMD tarafında B650 ve sonrası. Sevinerek A620 ddr5 sistem sahibi olanlar bu kartı aldıklarında PCI4.0...
80+ Ruby yi bir araştırın mesela. Firmanın 21 yıl önce Cisco,Hp,Nec gibi firmalardan aldığı ödüllere de bir bakın. https://brandnews.deltaww.com/EN/BrandCircleDetail/12658
Kilitsiz (K'lı) işlemci kullanmak için bence önce başka değişikliklerde gerekecektir. CPU soğutucusu gibi. Bunu da bütçenize ekleyin. Anakartınız başlangıç seviyesinde bir kart, i7 ve K serisi bir işlemci bu anakartınızı güç açısından yorabilir. Dilerseniz ekran kartınız olduğu için K olmayan...
PSU bu sistemi rahatlatacak güçte değil. Çalışıyor ama maxium güçte elinden geldiğince yetmeye çalışıyor. 550-650w bir psu tercih etmeniz fayda sağlar.
Bütçe kısıtlı ise şimdilik psu içindeki fanı yenisi ile değiştirebilirsiniz. Ama ileride psu sorun çıkarmaya başlar ise sisteminize zarar...
Merhaba, değişen boost clock,tasarım,rgb özellikler vs. Hepsi aynı. Gaming de alsanız hız aşırtma yapıp gaming x gibi çalıştırabilirsiniz. X serisi kendiğinden OverClock lu geldiği için ayara gerek kalmıyor. Geriye kalan fanların kalitesi soğutma bloğunun kalitesi ve renklendirmeler. Birazda...