cbdmasterclass isimli üyenin son içerikleri

1. cbdmasterclass

7800 XT Çevresinde Uzun Ömürlü AM5 Sistem Toplama

Arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkürler. Hepsini okudum. Zaten kendi bilgisayarımda 7700XT var performansından memnun olduğum için uygun fiyatlı bulmuşken 7800XT alayım, şu anda kullandığımı da kardeşime hediye edeyim demiştim. Hazır sistem al ya da kasa abartı pahalı diyen...
  2. cbdmasterclass

Hocam aynı şeyi diyoruz da sanki siz 9070XT aldırtmayı kafaya koymuşsunuz gibi :D. Anakartda aorus elite, ssdde kc3000, rami de en ucuz cl30 seçtiğimizde fiyat zaten 70 bin liraya çıkıyor. Ayrıca kasa kendisi ne kadar iyi olsa da içerisindeki PSU ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum. Zaten...
  3. cbdmasterclass

Parça kaliteleri arasında çok fark var hocam. Benzer kalitede ürünler seçtiğimde fiyat 80 bin liraya dayanıyor.
  4. cbdmasterclass

Temiz olduğunu biliyorum kartın. Ayrıca fiyatı da uygun piyasasına göre. Rica etsem sizden dediğiniz sistemi toplayabilir misiniz ? Karşılaştıralım, dediğiniz gibiyse ona yöneliriz tabii ki.
  5. cbdmasterclass

Linkler kesin değil hocam zaten. Ne olduğu belli olsun diye attım. Soğutucu için Nebi Akgün'ün videosunu izlemiştim. Baya bir övmüştü bu modeli o yüzden onu eklemiştim. 1761068802 Arada 20 bin lira fark olduğunu anlatamıyorum galiba hocam. 1761068894 Şu anda zaten 36 bin lira tutuyor...
  6. cbdmasterclass

Hocam en ucuz 9070XT 33 bin lira. 7800XT kartı 14 bin liraya alabilirim. Aralarında 20 bin lira var.
  7. cbdmasterclass

Merhaba arkadaşlar, hepinize selamlar. Çok yakın bir dostumdan Asus Dual RX 7800 XT ekran kartını almayı düşünüyorum. Kendisi kartta coil whine olduğunu söyledi, bunu dikkate alarak fiyat konusunda henüz anlaşmadık. Kart için kafamdaki fiyat aralığı 14.000 - 15.000 TL arasında. Bu kartın...
  8. cbdmasterclass

M2 Air trackpad ve klavye arızası için servis alt kasa değişimi dedi

1 ay oluyor neredeyse hocam. İkimiz de çalıştığımızdan dolayı götürüp tamir ettirecek vakit bulamamıştık. Düzelecek olsaydı herhalde şimdiye kadar düzelerdi :D
  9. cbdmasterclass

Hocam peki yetkili servisten cihazı geri alıp, herhangi bir serviste sadece trackpad ve klavye değişimi mi yapmak daha mantıklı yoksa bleutooth klavye mouse almamız mı ? Yoksa direkt 17.5 havale atayım mı :(
  10. cbdmasterclass

Yani hocam en kötü onu yapacağız. Klavye ve trackpad çalışmıyor belki düzgün temizlense bile çalışabilir ve alt kasa değişimi talep edilmiş 17.500 tl de fiyat istenmiş aşırı fazla ve absürt geldi.
  11. cbdmasterclass

Arkadaşlar, herkese selamlar. Kız arkadaşımın M2 Air MacBook'una su dökülmesinin ardından trackpad ve klavyesi çalışmamaya başladı. Trackpad hareketleri algılıyor ancak sol tık yapmak istediğinde sağ tık olarak algılıyor. Kilit ekranında şifre girerken de, örneğin 3 tuşuna bastığında bazen...
  12. cbdmasterclass

Akıllı saat önerisi (7k bütçe)

Hocam biraz konu dışı olacak ama ben akıllı saat aldığım için çok pişmanım. Citizen Tsuyosa var şu an fiyatları çok düştü acayip kaliteli saatler sizin yerinizde olsam net düşünürdüm. 1736024068 https://www.akakce.com/kol-saati/en-ucuz-citizen-tsuyosa-nj0150-81x-erkek-fiyati,376844337.html
  13. cbdmasterclass

Akıllı saat önerisi (7k bütçe)

Kendim Samsung Watch 4 Classic kullanıyorum şarj konusunda yatarken taktığınız sürece sizi rahatsız edecek seviyede bir problem yaşamazsınız.
  14. cbdmasterclass

1K-1500 TL mose ve MosePad önerisi

Güvenilir site merak etmeyin.
  15. cbdmasterclass

1K-1500 TL mose ve MosePad önerisi

https://www.trendyol.com/klassegear/pro-grey-map-lines-70x30-cm-xl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-860071226 Kendim de kullanıyorum,bu fiyat aralığında daha iyisi yoktur muhtemelen.
Geri