cC0WB0Yy isimli üyenin son içerikleri

1. C

Minecraft skin yapabilecek var mı?

Minecraft'da kendime özel skin istiyorum. Kovboy olacak. Yapabilecekler lütfen Steam üzerinden benimle iletişime geçsin. Steam adım: cC0WB0Yy
  2. C

80 kilo için pantolon önerisi

Kot sevmiyorum. Hem rahatsız ediyor hemde mezuniyet için uygun olduğunu düşünmüyorum.
  3. C

Sağolun gidip bakacağım.
  4. C

Evet yağ var, mağazaya gidip deneme şansım var fakat önerdiğiniz modeller varsa onu deneyebilirim.
  5. C

170 im hocam
  6. C

Ben mezuniyet için beyaz gömlek, siyah ayakkabı aldım. Pantolon 80 kilo için hangi kalıp pantolon alabilirim mezuniyete uygun ve gömleğin altına uygun pantolon önerilerinizi bekliyorum. Bana kumaş pantolon veya kumaş baggy fit pantolon olur mu?
  7. C

This War of Mine Steam'de %95 indirimle $0.52

Steam'de This War of Mine %95 indirime girerek $0.52, This War of Mine: Stories - season Pass ise %80 indirimle $0.79 İkisini birlikte alınca $1.31 almayı düşünenler değerlendirebilir.
  8. C

15 bin TL telefon tavsiyesi

Herkese teşekkür ederim sanırım A55 alacağım.
  9. C

Hocam peki A36 mı A55 mi yoksa A56 mı?
  10. C

Xiaomi olmazsa sevinirim demiştim hocam.
  11. C

Samsung Galaxy S21 FE 5G isimli bir telefon buldum. Sizin dediğiniz mi daha iyi yoksa benim dediğim mi?
  12. C

15 Bin TL'ye telefon almak istiyorum. Kamerası güzel olan ve iyi bir telefon olsun. Xiaomi olmazsa sevinirim.
  13. C

Temu'dan Termos Alınır mı?

İki tane buldum nasıl Trendyol: 1760 TL https://www.trendyol.com/stanley/stan-adv-40oz-qnchrh2-o-tm-tumb-blk-tnal-termos-p-827835415 Hepsiburada 1780 TL: https://www.hepsiburada.com/stanley-quencher-pipetli-termos-1-18-l-siyah-p-HBCV00006CVPKN
  14. C

Önerdiğiniz ürünlerin linkini atar mısınız? Masa başında su falan içmek için istiyorum fakat 1 LT kadar büyük olursa sevinirim.
  15. C

Peki Hepsiburada'ki ürün alınır mı?
Geri