cceylan isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ekran kartı bios güncelleme

Xxxxxxcccc
  2. C

Ekran kartı bios güncelleme

¥₺xxxxxxxxx
  3. C

Samsung 980 pro 2 tb SSD için kullandığınız hangi soğutucuları önerirsiniz

Samsung 980 pro 2 tb SSD için kullananlardan gerçekten işe yarayan soğutucu önerisi istiyorum
  4. C

Samsung 980 pro soğutucusuz kullanan var mı-Windowsu 980 e taşımalımıyım

o soğutucu bloğu olmazsa ne olur
  5. C

Samsung 980 pro soğutucusuz kullanan var mı-Windowsu 980 e taşımalımıyım

samsung 980 pro 2 tb aldım. anakart msi b550 gaming edge. Eski tip m2 olmayan ssd ye sahibim 1-windowsu eski ssd den 980 proya taşımalımıyım 2- Yoksa sadece oyunları 980 pro ya kursam olur mu 3- 980 pro günlük kullanımda ve oyunlarda ısınıyor mu, soğutucu almalımıyım 4-soğutucu gerekli ise...
  6. C

Akasa NVMe M.2 ve Akasa Gecko Pro NVMe M.2 SSD soğutucuları nasıldır

Samsung 980 pro 2 tb sdd için soğutucu arayışındayım Akasa NVMe M.2 ve Akasa Gecko Pro NVMe M.2 SSD soğutucuları kullanan var mı Bu soğutucuları kullanan varsa yorumlayabilir mi , gerçekten işe yarıyor mu , memnunlar mı Almalımıyım uzak mı durmalıyım neden...
  7. C

Intenso 5 TB 2.5" USB 3.0 taşınabilir HDD'nin yazma hızı çok düşük

15mm kalınlığındaki usb.30 2.5" 5tb hdd için harddisk kutusu tavsiyesi istiyorum
  8. C

15mm kalınlığındaki usb.30 2.5" 5tb hdd için harddisk kutusu tavsiyesi istiyorum

15mm kalınlığındaki usb .30 2.5 " 5tb hdd için hard disk kutusu tavsiyesi istiyorum internet sitelerine baktım.karşıma hep 9.5 mm ye kadar destekleyenler çıktı. hdd içinde veri var. win11 e taktığımda sorunsuz çalışmalı, ve taktığım hdd yi silmemeli , formatlama malı sorunsuz çalışan öneriniz...
  9. C

Çözüldü✓ SSD çıkar tak yaptım ekran gitti

ssd nin bozulmuş olma ihtimali çok yüksek. usb diskleri bile pc den sökerken windows görev çubuğundan güvenli kaldır seçeneği ile kaldırmak gerekiyor
  10. C

Çözüldü✓ SSD çıkar tak yaptım ekran gitti

anakartın üzerinde, yuvarlak yassı , tartı pili, saat pillerinin büyüğü
  11. C

bios güncellerken setup mu usb ye atılır

bios güncellemenin farklı yöntemleri var.exe dosyası olarak mevcut ise windows açıkken , veri neredeyse üzerine tıklayıp çalıştırabilirsiniz.elektriğe takalı ve laptobun pili mutlaka dolu olsun. exe dışındaki bios dosyaları örneğin .cap uzantılı olanlar , pc nin ilk açılışında bios içine...
  12. C

ilk resmi yanlış attım.videodaki doğru , sökülen diskte 5tb yazıyor , o 1tb değil.uyuyorsa alacağım
  13. C

Detaylı söküm videosunu buldum.size zahmet olmazsa bakıp söyleyebilirseniz çok sevinirim
  14. C

bu resimden anlayabiliyor musunuz
  15. C

bu ne anlama geliyor ve alacağım ürün için mi ,sökeceğim intenso için mi yazdınız bunu
Geri