cedskin isimli üyenin son içerikleri

1. cedskin

Asus Rog Pelta Alınır mı?

Hocam rahatsız ediyorum ama Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless bu nasıldır
  2. cedskin

Hocam peki 7,500TL'ye alınır mı? bu
  3. cedskin

Hocam 7.1 özelliği nasıl birde dip ses sorunu var diyorlar yaşadınız mı böyle bir sorun
  4. cedskin

Açıkçası cloud III S pek hoşuma gitmedi sizce nova5 nasıldır
  5. cedskin

Fabrikadan deri çıkışlı olan kulaklıkların pedlerini kumaş yapınca ses kalitesinde sorunlar çıkıyormuş doğrumudur 1785262015 ayrıca neden alınmaz hocam
  6. cedskin

rog pelta alınır mı? acaba trenyolda 10,000 den neredeyse 7,000 olmuş veya bunun yerine ne öneirisiniz Deri kumaş tercih etmiyorum.
  7. cedskin

Öneri Monsgeek M1 V5 Vs Wraith W75 V2

Teşekkürler
  8. cedskin

6000 TL
  9. cedskin

Teşekkür ederim hocam m1 v5 alacağım ama bir sorum var HE tercih edecek olsaydınız ne tercih ederdiniz?
  10. cedskin

Forza 6 Hangi Surumu Alayim

Rica ederim hocam iyi geceler
  11. cedskin

Forza 6 Hangi Surumu Alayim

Evet premiuma özel arabalar evler giysiler vardır. Ayrıca ✅ Car Pass. ✅ VIP Membership. ✅ Welcome Pack. ✅ Çıkacak 2 büyük DLC/Expansion. Hocam almışken iyisini almak lazım hatta bende alacağım Forza 6 ve premium alırım büyük ihtimalle.
  12. cedskin

Yakın zamanda yeni bir klavye almayı düşünüyorum ama MonsGeek M1 V5 ile Wraith W75 V2 arasında çok kararsız kaldım. Kullanım Senaryom ve Durumum: Genellikle Hikaye (Singleplayer) ve Simülasyon oyunları oynuyorum. Şu an arada sırada rekabetçi giriyorum ama arkadaşlarım rekabetçi oyunlara...
  13. cedskin

Razer Viper V3 Pro Alınır mı?

[H3 id='ATK+Blazing+Sky+X1+V2+Wireless+bu+nasldr']ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless bu nasıldır[/H3]
  14. cedskin

Nedeni nedir peki?
  15. cedskin

Hocam sizin bir öneriniz olur mu o fiyat bantlarında?
Geri