ceham isimli üyenin son içerikleri

1. ceham

Yardım Asus Monitör garanti kapsamından çıktı mı?

Agalar konularımda gezerken bu konuyu gördüm. Sonucu paylaşmak istedim. Ekranı değiştirip geri yolladılar 0 masrafla kullanıma devam ediyorum. Vatan bilgisayarla konuştum "Bizim yolladığımız en ufak şeyleri bile kullanıcı hatası diyerek geri yolluyorlar" demişti. Verilmiş sadakamız varmış...
  2. ceham

7800x3d için soğutucu önerisi

7800x3d işlemcimi Thermalright Aqua Elite 360 ile kullanıyorum 1 yılı geçti bir sıkıntı yaşamadım. Akakçede beyazı 4k gösteriyor siyahı gaming gen trde 3k falan (Ek bilgi olarak kasamın havalandırması gayet iyi)
  3. ceham

Sigara Dumanı İçin En İyi Hava Temizleyici Hangisi?

Rez alayim suraya
  4. ceham

DDR 4 ram 8*2 öneri .

Rica ederim varsa bi tane de bana al 8×2 parasini yollarim 😁
  5. ceham

DDR 4 ram 8*2 öneri .

Gitmeden once magazayi ara
  6. ceham

DDR 4 ram 8*2 öneri .

O fiyata alabilirsen al ben vatanın musteri hizmetlerini aradim siparisi gecebilmek için 45 kişi hatta bekliyordu 20 dakika asagi yukari bekledim kampanya bitti denildi. Sipariş oluşturamadiklarini söylediler. Herhangi bir magaza sana yakınsa ara konuş varsa orada git al. 2. El pazarında 3kya...
  7. ceham

Öneri Boş Kasa Tavsiyesi (1500tlMax)

Çok teşekkür ederim arkadaşa alıyoruz, birlikte tekrar bakacağız (inş zam gelmez yarına kadar)
  8. ceham

İyiymiş kaydettim bunu
  9. ceham

Pttavmden geçen gün 520m anakart sipariş ettim "fiyatlandırma hatası" diyerek iptal ettiler sıcak bakamıyorum. Muadili var mı?
  10. ceham

ASUS PRIME B450M-AII anakart Inno3d gtx 1660 ekran kartı Kullanılacak. 1500 max bütçede (daha ucuz olursa iyi olur) Boş, güç kaynağı olmayan kasa önerir misiniz?
  11. ceham

32 gb ramimi ve m2 ssdimi 10 bin tl ye satıcam ucuza mı veriyorum

ssd ariyorum ben de haftalardır son dusundugunuz fiyat nedir?
  12. ceham

Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

[email protected] Çok android oyun oynamam ama musait oldugumda göz atacağım dostum
  13. ceham

Yardım Bi program indirdim LÜTFEN YARDIM EDİN düzeltmeme

Programı bilmediğim için bir şey diyemem ama en kafan rahat olacagi sey
  14. ceham

Yardım Bi program indirdim LÜTFEN YARDIM EDİN düzeltmeme

Formatla garanti çözüm
  15. ceham

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 549₺ 🔥

Arkadaşlar teknobiyotikte aynı fiyattı en son ben siparis ettim aldim guncel olarak kullaniyorum hem amazonla ugrasmamis olursunuz ama 1000 tl sepet siniri var haberiniz olsun
Geri