ceham isimli üyenin son içerikleri

1. ceham

Öneri Boş Kasa Tavsiyesi (1500tlMax)

Çok teşekkür ederim arkadaşa alıyoruz, birlikte tekrar bakacağız (inş zam gelmez yarına kadar)
  2. ceham

İyiymiş kaydettim bunu
  3. ceham

Pttavmden geçen gün 520m anakart sipariş ettim "fiyatlandırma hatası" diyerek iptal ettiler sıcak bakamıyorum. Muadili var mı?
  4. ceham

ASUS PRIME B450M-AII anakart Inno3d gtx 1660 ekran kartı Kullanılacak. 1500 max bütçede (daha ucuz olursa iyi olur) Boş, güç kaynağı olmayan kasa önerir misiniz?
  5. ceham

32 gb ramimi ve m2 ssdimi 10 bin tl ye satıcam ucuza mı veriyorum

ssd ariyorum ben de haftalardır son dusundugunuz fiyat nedir?
  6. ceham

Android (TESTER LAZIM) Mobil oyun yaptım tester lazım (Herkes Katılabilir)

[email protected] Çok android oyun oynamam ama musait oldugumda göz atacağım dostum
  7. ceham

Yardım Bi program indirdim LÜTFEN YARDIM EDİN düzeltmeme

Programı bilmediğim için bir şey diyemem ama en kafan rahat olacagi sey
  8. ceham

Yardım Bi program indirdim LÜTFEN YARDIM EDİN düzeltmeme

Formatla garanti çözüm
  9. ceham

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 549₺ 🔥

Arkadaşlar teknobiyotikte aynı fiyattı en son ben siparis ettim aldim guncel olarak kullaniyorum hem amazonla ugrasmamis olursunuz ama 1000 tl sepet siniri var haberiniz olsun
  10. ceham

Nasıl bir monitör almalıyım 24 inc 2 k model alınır mı?

Aga laptop ekranindan gectim diyorum aşırı hissettim ama şimdi 24e dönmek istemem o derece rahat geliyor
  11. ceham

Nasıl bir monitör almalıyım 24 inc 2 k model alınır mı?

Aga tüplü, laptop ekranı, 1080p ve 2k monitörleri uzun süre kullanmış biri olarak güncelde 27 inch 2k 240hz monitor kullanıyorum. Valorantta hedefin e-spor duzeyine ulaşmak değilse yüksek eloda da rahatlikla oynayabilecegini dusunuyorum. Kendim de bir zamanlar elo kasmak için oynadım alışma...
  12. ceham

Yardım Asus Monitör garanti kapsamından çıktı mı?

Arkadaşlar benden size tavsiye saat gece 1den sonra hicbir şeye karar vermeyin
  13. ceham

Salaklıktan ve aşırı güvenden
  14. ceham

Dün gece Asus monitörümde alt tarafta çizikler çıktı. Ben de herkül gibi atlayıp monitörün arkasını söktüm. Haliyle bir şey yapamadan da geri kapattım. Herhangi bir yerine zarar vermedim. (Monitörün plastiğine açarken ezikler oluştu küçük küçük 5-10 tane) Garanti kapsamından çıkmış mıdır?
  15. ceham

Yardım Ekranda siyah çizgiler çıkıyor

Düzelmiyor hocam, çizgiler git gel yapıyor sürekli ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A
Geri