Halihazırda atx b650M Wifi kullaniyorum memnunum bi sikintim yok ama piyasadan geri kaldım 2. Bir sistem dizmeyi dusunuyorum bu fiyat dip mi? Daha düşer mi? Fikri olan var mı
İnstagramga şöyle bir reklamla karşılaştım yaz ayına da giriyoruz malum bikaç saatten sonrası klima olsa bile ter basabiliyor. Merakım şu;
Bu koltuğu kullanan var mı?
Daha önce soğutmalı koltuk kullanan oldu mu?
Deneyiminiz var mı? Paylaşabilir misiniz.
Benimkisi sadece merak almayı düşünmüyorum
Emek verdiğin için çok teşekkür ederim önce bios güncellemesini yapıp denemeyi düşünüyorum yarın. Tekrardan emeğin için teşekkürler...
1778186922
Fiyat nası sence anakart için
2. El dizmek istersen alacagin 0 bilgisayardan cok daha performans sahibi bir sistem toplayabilirsin. Yaza kadar vaktin varsa ufak ufak indirime giren 0 parçalardan da çok güzel bir sistem toplayabilirsin. Geçenlerde 3kya ddr4 8×2 ram satıldı. Yani indirim kovalar ve kafa yorarsan çok güzel...
Aldıgım adam hdd sentinelden bakıp yolladigini bir sorun olmadigini söylemişti. İnternete ne diye yazabilirim? Bios ekraninda format atmam gerektigi için bios kısmında görmem lazım ssdyi gözükmüyor
5-8 arası yazdığın için bunu bu fiyatta öneriyorum. Aktif olarak kullandığım kasa bu. Hava sirkülasyonu çok iyi. Mesh panel, mıknatıslı üst toz filtresi ve psu toz filtresi bulunuyor. Temizlemesi aşırı kolay. Tavsiyemdir...