Arkadaşlar 1 aydır bilgisayarım oyunlarda çöküyor ve siyah ekran verip oyunu kapatıp masaüstüne dönüyor kafayı yemek üzereyim 1 yıl önce aldığım bilgisayar neden böyle bir şey yapıyor bilgisayarım ACER NİTRO 16 AN16-41
birde ben bilgisayarımın içini açtım bilgisayarımın fanındaki vida bilgisayarımın içine kaçırdım kaçırdıktan sonra hataları almaya başladım
1749680817
bazı bilgisayarcılara sordum bilgisayarın full içinin açılması lazım dedi bilgisayarın bozulabilir gibisinden konuştu ama vida orda sabit kaldı...
arkadaşlar merhaba bilgisayarım 1 haftadır normalde sorunsuz açan oyunları artık oyunlardan 2 dk sonra atıyor ve valorantta ekran sürücüsü çöktü hatası alıyorum lütfen yardım edin daha bilgisayarım 1 yıllık bozulmasını istemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
windows 11 pro kullanıyorsan eğer şu ara bi problemler var benimde başıma geliyor napıcam bilmiyorum bilgisayarcı fiyatlarıda çok pahalı oldu inşallah en kısa zamanda düzelticekler
merhaba arkadaşlar şu 2 gündür bilgisayarımda bi problem var oyun oynarken alt tab yapıyor bilgisayar oyunu kapatıyor bu yazılımsal bi problemmi var yoksa bugun bilgisayarcıyı aradım benim bilgisayarım arkasında bir tane küçük bi vida kaldı bunu bilgisayarcıya söylediğimde ondan bir şey olmaz...
merhaba arkadaşlar şu 2 gündür bilgisayarımda bi problem var oyun oynarken alt tab yapıyor bilgisayar oyunu kapatıyor bu yazılımsal bi problemmi var yoksa bugun bilgisayarcıyı aradım benim bilgisayarım arkasında bir tane küçük bi vida kaldı bunu bilgisayarcıya söylediğimde ondan bir şey olmaz...
merhaba arkadaşlar 2 gundur bilgisayarım oyundayken alt tab atıyor kendi kendine oyunları kapatıyor bi yardımcı olabilirmisiniz bide şöyle söyliyim ben bilgisayarı temizledim içini filan açtım fanın vidası olmiyacak biryere kaçtı çok uğraştım ama çıkaramadım orda sabit kaldı bundan sebepmi...