ÇekEliniOmzumdan isimli üyenin son içerikleri

1. ÇekEliniOmzumdan

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

o zaman yeni video atamak zorundasın madem bu kadar deneyimledin salma bu kadar ytyi kral ya
  2. ÇekEliniOmzumdan

Yardım Samsung Odysseyg65b Alinir mi veya Ne Alinabilir?

Ben önerdiğini hatta sevdiği bir model olduğunu biliyorum ama önerdiği zaman 10k dı fiyatı 13.778'e hala önerir mi bilmem. @Tayfunns
  3. ÇekEliniOmzumdan

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Mo27q2a 280hz 2k OLED 23500tl

Nebi hocamızın videosunu izleyerek kafandaki soru işaretlerine bir son verebilirsin
  4. ÇekEliniOmzumdan

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

depodan alınıp iade kabul edilmeyen ürün var mı?
  5. ÇekEliniOmzumdan

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

Bu ne biçim bir sorun böyle valla 2k ekran bakıyordum bi korku geldi
  6. ÇekEliniOmzumdan

Çözüldü✓ Max 10k Butce 2k Monitör

bakalım aga ya hepsinin kendine göre artısı eksisi var ya sağlam araştırıp güzel bir tane alacağım. Sen de askere gidiyormuşsun hayırlı teskereler şimdiden kazasız belasız yapıp gelirsin inşallah
  7. ÇekEliniOmzumdan

Zaten ram ve ssd fiyatları skandal ben 16+16 cl30 u 9a 1tb kioxia exceria proyu 3200e aldım 7 ay önce ve evet dediğin gibi yeni pc dizecekler için monitör parası ram ve ssd parasına göre ucuz. Bu benim alacağım 3. monitör olacak tn, va, ips kullandım tn'den va ya geçince devrim geçirdim va...
  8. ÇekEliniOmzumdan

normal değil mi bende 5070 im için o fiyatlarda bir şey bakıyorum ama hem deliler gibi lol (600 level bağımlılık) oynuyorum hem de eskiden oynayamadığım güncel eski fark etmez tüm o oyunları sıra sıra oynuyorum şu an kullandığım msi g244pf e2 normalinin pivotlu hali bakınıyorum öyle sağlam...
  9. ÇekEliniOmzumdan

Yardım INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı

Kart nasıl deneyimlerini biraz anlatabilir misin hangi işlemci ile kullanıyorsun?
  10. ÇekEliniOmzumdan

Hangi sırayla bilgisayarı yükselteyim ?

B580 nasıl aga memnun musun?
  11. ÇekEliniOmzumdan

Kaliteli UPS Önerisi

Koku yayıyor ve çok ısınıyormuş diyorlar doğru mu bende bi tane almayı düşünüyorum ama ne alsam karar veremedim çok pahalı
  12. ÇekEliniOmzumdan

Delta GPS-550LB 550W güç kaynağı 1371 TL

Hangi tier listeden bakıyorsun?
  13. ÇekEliniOmzumdan

❌İndirim Bitti! KİNGSTON BEAST CL30 6000MHZ SEPETTE 3999 TL

oh be oh kurtuldum şu lanetten çektim 2 tane saçımda siyah tel kalmadı ya bu ram fiyatları yüzünden elim ayağım titredi alırken
Geri