Hocam deniyorum yapamadım yine 5 dk discorddan yardım edebilir misin ekran versem
1763820829
Bilmiyorumki millet software kurduğu anda tak diye açılıyor bende device is disconnected hatası veriyor
Glorious model o aldım ama yazılımı indirdiğimde device is disconected hatası alıyorum. İzlediğim videolarda winrardan software olanı kurduğunda direkt yazılım açılıyor. Birkaç video izledim virus koruma ayarlarından gerçek zamanlı korumayı kapatıp yaptırıyor, Denedim onuda oda olmadı. Nasıl...
Dediğim gibi 50 bütçem var itopyadan almak istiyorum parça parça veyahut hazır sistem. Ekran kartı intel işlemci amd tercihim. Ana monitör msı g273qf 2560 x 1440 çözünürlükte kullanıyorum yan monitörler samsung od g3. Tavsiye verir misiniz.
Babam yıllar önce fransada yaşadı ordan almış olabilir, geçenlerde sandıkları karıştırırken bu saati buldum hiçbiyerde pierre martin diye bişey bulamadım. Bilen varmı.
Anker'in akıla gelen bütün ürünlerini kullandım r100, q10, q35, q45, flare, flare 2, anker 20k power, anker 40k power. Daha bir ton saymadığım ürün var. Anker asla üzmez.
Pcde ne googlede nede app üzerinde mail hesabıma giremiyorum. internet üzerinde denediğimde too many request hatası alıyorum, App üzerinde denediğimdede hata kodu alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Benim takımda adını dahi bilmediğim 18 yaşında futbolcular kartları 55-70 arası. KARŞI GELEN KADROYA BAK ESKİ RONALDO BİLE VAR. Bu fifa 2024ü yanyana santra oynar gibi adil bir şekilde online oynayabiliyor muyuz?