Cekumeow isimli üyenin son içerikleri

1. Cekumeow

Çözüldü✓ sistem yükseltme öneri

ryzen5 5600 ve 1TB m2 alsan yeterli gibi hocam, kaldı ki ileride eline para geçerse ekran kartını değiştirirsen da sıkmadan kullandırabilecek bir işlemci olur. 5800x falan biraz fazla gelir gibi arkadaşlar daha iyi bilirler. Yanlış bilmiyorsam anakart giriş seviye
  2. Cekumeow

Monster laptop tavsiye eder misiniz?

Kaliteli markaların üst segment oyuncu laptoplarını bile bir kenara bırakırsak hangi marka gamebook ısınmıyor, kıyaslamalar masaüstüne göre yapılıyor sanki. Zaten laptop bile alınsa dizinde kucağında değil masasında kullanıyor %95 kişi gamebookların sıcaklığı standart laptoplarla aynı değil...
  3. Cekumeow

2K monitör için 12Gb Vram az mı ?

12GB VRAM şu an yetse bile seneye eksik kalmaya başlayacaktır ben de aynı konudan muzdaribim ve ekran kartları pahalı olduğu için ha deyince değiştirilecek parça değil maalesef.
  4. Cekumeow

6800 tl masaüstü pc tavsiyesi

Fiyatları tam olarak bilmiyorum ancak Ryzen 5 2600 - Rx580 - 16GB ddr4 7-8k bandına ayarlarsın sanki biraz araştırsan tabi seni ne kadar götürür ne oynuyorsun onu bilmiyorum yanlışım varsa belirtebilirsiniz.
  5. Cekumeow

Çözüldü✓ Acer Aspire V3-571G güncel bilgi talebi

Youtube tarayıcı office programları vs kullanırken akıcı olur mu hocam sadece SSD taksak, bir de wifi modülü güncellemem gerekli mi? Laptop elimde olmasa da tam olarak özelliklerini buldum resimdeki gibi. Ekran kartı chipseti yanmıştı diye hatırlıyorum umarım yanılıyorumdur.
  6. Cekumeow

Çözüldü✓ Acer Aspire V3-571G güncel bilgi talebi

Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere 2012 yılında Acer Aspire V3-571G laptop almıştım sonrasında onu ablama verdim ama bakımı vs yapılmadı onlar da kullanmıyorlar hanım KPSS ye hazırlanıyor laptop ihtiyacı doğdu onu alsam bakımını yapıp SSD taksam işini görür mü fikir verebilir misiniz rica...
Geri