celalaydn8 isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Trendyol yemek 60TL İndirim Kodu

Afied 😁😆
  2. C

Evet konuda belirttim 150tl lik ekleyin iki kuponu kullaninca 90tl ödersiniz diye
  3. C

30tl olan her restoranda geçerli 60tl olan ise seçili restoranda geçerli ben 60tl indirimli yemek söyledim indirim birleşiyor.
  4. C

Kod: fırsat30 (kod 2 saate kalmaz erir gibi :) ) Not: Herkes'de Geçerlidir(Kod her restoranda geçerli.) İndirim link: https://bit.ly/yemekindirimi Nasıl 60TL İndirim Yaparim? Üstteki Linke tikladiktan sonra, sayfanin sağ altında Kampanyalar'a basın 30TL Görseline tıklayın orada listelenen tüm...
  5. C

Yardım Modem Soğutucu Fan? Nerden alabilirim

Pek anlamam hocam ya basit bi olaymidir
  6. C

Amazonun Sattığını mı Alayım Teknobiyotiğin mi

İkiside iyi fiyaf uygun olani al
  7. C

Bi fan bulamadim hocam ya kasaya takilan fan alacaktim onlarinkide pinli usb veya adaptore donusturemezmiyiz ya da adaptorlu 12-14 cm fan yokmudur biliyormusunuz
  8. C

Modemim çok isiniyor hele bu sicak havada patlayacak diye korkuyorum :D Usb li veya adaptörlü fan nerde bulabilirim internetten baktim çoğu pinli kasaya takılan cins olsa adaptörlü veya usb li çok iyi olur.
  9. C

Yardım Kasa fanı Önerisi verirmisiniz?

Kasa topladım ancak hangi fanı alsam sizce marka model link tavsiye edermisiniz? Tek fan için bütce 400₺
  10. C

Yardım Redmi 7a veya 8a Telefonu Olan Var mı?

Selamlar redmi 7a veya 8a telefonu olan varsa mesaj veya yorum atabilirmi sorum olacaktı
  11. C

5 İşlemci Takabileceğim Bilgisayar?

İşlemci fetişim mevcut.
  12. C

29,99 TL(ücretsiz kargo) Everest SM-G62 Aydınlatmalı Kablolu Oyuncu Mouse

Kargo bile 50 lira oldu adam 30tl ye kargo ucretsiz urunu gonderiyor bence hiç kâri bile yok depoda yer kalmasin diye boşaltiyor :D ancak bu fareden adam olmaz tabii ki yedek olarak kenarda durabilir 1-2 gunluk idare eder full kullanimda 2 ay sonra bozulur diye dusunuyom .d
  13. C

5 İşlemci Takabileceğim Bilgisayar?

Merhaba, 3 veya 5 adet aynı işlemciyi takabileceğim anakart veya bilgisayar varmı mesela intel i5 veya ryzen işlemci takabileceğim bu tarz sistem varmi ekran kartsiz sadece işlemci istiyorum Büyük serverler önermeyin çok ses yapiyor.
Geri