Celebii1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Windows update yaptıkdan sonra mavi ekran veriyor

Doğrı diyorsunuz tabikide herkesden her şey beklenir, akşam deneyip dönüş yapcağım teşekkürler.
  2. C

Bu akşam arkadaşımın pcsi ile deniyeceğim, bana ramleri işlemcileri neyle test edebilirsem programlarını yazabilirmisiniz akşam size sonuçları ile döneyim.
  3. C

Herşeyi duruyo ben tanırım prçalarımı, bi sorun olunca götürüyorum sorun yok o konuda ama çözemedim bu olayı
  4. C

Yok bir testte bulunmadım, işteyim şuan akşam açılırsa nir kaç dklığına denerm atarım, fakat tek tek takıp denedim hepsi çalışıyordu.formattamı sıkıntı var anlamadım, Arkadaşım hazır formatlı m2 yi taktım pcye sorunsuz çalıştı,hatta bugün kendi m2 mi arkadaşınnpc takıp windows kurup öyle...
  5. C

Sağlığı %92 2 yıldır kullanıyorum marka modeli: Goodram px600 1tb Psu patlamadan önce hiçbir sıkıntısı yoktu, windowsu sata 240gb ssdye kurarkende mavi ekran sorunu yaşadım ve bilgisayarcıda yaşadı
  6. C

yok m2 olana windows kurulu, 240gb ssd ve 1tb hdd boş yedek olarak kullanıyorum video tesim olarak
  7. C

hızlı geri dönüş için çok teşekkürler sevindim öncelikle bunu belirtmek isterim. Şöyle ki bilgisayarcı ilkinde format attı aldım ebe götürdüm windows falan geldi girdim baya bi sonrasında mavi ekrana ve kurtarmaya düştü,ertesi gün geri götürdüm uzun bir bakayım dedi.başta m2 arızalı sandım ama...
  8. C

Merhabalar iyi forumlar. Başıma gelen olayı en başından sonuna kadar anlatıcağım, çözüm arıyorum yardımcı olurmusunuz. Bilgisayarın 2 hafta önce Psu yandı, söktüm inceledim yanmıştı sigorta falan attırdı,yenisini aldım fakat bu seferde görüntü gelmedi her şey çalışıyordu ama görüntü gelmedi.ekran...
Geri