Nescafe nin uygulamasina özel bir kampanya. Yarın son gün hergun saat 10da aktif oluyor yakalarsaniz 100adet nescafeyi kaparsiniz. 50 puan ile alınıyor davet kodu ile üye olur iseniz 250 puan hediye geliyor direk alabiliyorsunuz.
Davet kodu: limitim doldu başkası kod paylaşsın yasak vs değil...
merhaba arkadaşlar. x670 ankartım var lakin c portları üzerinden telofonu hızlı sarz edemiyorum. programını kurdum hızlı şarj aktif diyor lakin 2.30 saat falan diyor full şarj süresine normalde 1.20 saat falan olması gerekiyor.
Mrb arkadaşlar yeni TV aldım eski TV de optik giriş yoktu o yüzden 3.5mm kulaklık kablosu ile kullandım 3 sene ve TV kumandası ile sesi açıp kapatabiliyordum. Ses sistemim z906 kendi kumandasini kullanmam gerekmiyordu. Ama yeni TV de aynı şekilde 3.5mm ile bağlayınca sorun yok TV kumandasi ile...
merhaba herkese son gelen güncellemeler ile bendeki steam cıkış yapma tusu kayboldu sizlerde durum nedir acaba?
bu resimde gördügünüz en alttaki cıkış tusu artık yok hatta orada görünen bircok özellik artık bende görünmüyor ama cıkış tusunun kalkması beni asırı deli etmeye başladı bütün...
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem aldım alkin kurulumu yaptım ve görüntü alamadım. Klavye ve fare hiç aktif olmuyor ekranada görüntü gelmiyor. Anakartın üzerindeki CPU LED kırmızı yanıyor bir de DRAM LED sarı yanıyor. Sistemi kurarken ilk yaptığım şey BIOS'u güncellemek oldu BIOS ile ilgili...
Mrb benim paylaştığım ile bunun arasındaki fark nedir fiyat farkı biraz varda o yüzden soruyorum biliyor iseniz sevinirim bende baktım buna ama fark göremedim o yüzden eklemedim listeye.