Maalesef trendyol çok sıkıntıya sokmaya başlamış gerçekten amazon bu konuda başka bir seviyede görece (hepsiburada fena değil) bu arada trendyol asistan botla değil canlı destekle görüştüm ısrarla mesafeli satış sözleşmesinde elektronik eşyaların iade kapsamında olmadığını belirtiyor
güzel bakış açısı seni tebrik ederim
evet sürecin uzamasını ben de istemezdim ama ilk gönderdiğimde de hdmi olsa bile yine üreticiye göndereceklerdi. tavsiyen için sağol
ikinci iademde 14 günlük süre içerisinde gerçekleşti mesele ikinci kez iade değil ki trendyol asistan açılan teknolojik ürünler 14 gün iade kapsamında olmaz diyor
1760291520
dalgınlıkla unutmuşum yoksa iade için eksiksiz göndermem gerekliğini ben de biliyorum
18 Eylül’de Trendyol üzerinden sipariş ettiğim, GTI Bilişim tarafından gönderilen Lenovo Legion R24e 23.8" 180hz 0.5MS (MPRT) FHD IPS Gaming Monitör (67CCGAC4TK) ürününü 20 Eylül’de teslim aldım. Ürünü açtığımda ekranda siyah gölgelenme ve bir adet ölü piksel olduğunu fark ettim. 6502 sayılı...
MSI 320R vardı ama indirimi görünce kaşıntım tuttu bu kasayı aldım
Sanki astronotum gpu CPU sıcaklık ve kullanım yüzdelerini anlık görme merakım var. Çok kullanışlı LCD ekrani var istersen ikincil monitör gibi de kullanabiliyorsun ama saçma olur. 🤣
Ben PC kapanınca isteğe göre açık kalan tarih...
Darboğaz drop ya da crash yapan bir durum değil yav
Sisteminde en düşük kalan parça ne ise en fazla onun kadar performans alırsın 6800 XT ekran kartı ile 8. Nesil i3 işlemcide sana darboğazı yani performans limitini işlemcin verir.
Performansini arttırmak istiyorsan işlemcini yükseltmelisin...