arkadaşlar bütçem çok yok 2.el olarak bu laptobu almak istiyorum öğrenciyim oynayacağım max oyun valorant cs
laptop fiyatı 15k sizce alınır mı
excalibur g770 3050 i5 11. nesil
arkadaşlar klavyemde ses tekerleği var ama sadece windows seslerini açıp kapatabiliyor
bunu spotify için kullanabiliyomuyuz kullanabiliyosak nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar evde 2 adet televizyon var oturma odasındakinde bir problem yok fakat odamdaki televizyonun görüntü kalitesi çok kötü 360p gibi frekans ayarı falan mı yapılması gerek hiçbir bilgim yok ya da ne yapmalıyım
türknet kullanıyorum altyapısı türktelekom 2gün önce gitti internetim türk telekom ekipleri geldi bana satışları olmuyormuş. türknet ise kendisi satmadığı için böyle bir durumda kaldım
arkadaşlar 70mbps internetim var bana çok acil modem önerisi tercihim 2.el bursa içi sahibinden ya da letgo ilanı olabilir
ya da 0 olarak alabileceğim modem nedir çok acil
4-5bine kadar 2010-2014 arası modelleri bulabiliyorum amacım video izlemek vs.vs oyun amaçlı kesinlikle değil
laptopta aradığım 2 özellik çok büyük ekran olmaması ve ince olmasından kaynaklı macbook düşünüyorum
macbook dışında 4-5bin civarı istediğim özellikli laptop linkiniz varsa...
kısayol kullanımı için spotify sesi azalatmak yükseltmek için bir program vs. var mı hiçbir yerde bulamadım
veyahut şarkı değişimde çıkan küçük sekmeden kısınca spotide kısma gibi bir şey lazım
yani günümüz düşük-orta segment telefonlarından daha iyi olduğunu düşünüyorum tek sıkıntısı bataryası olur olursa oyun vs. oynamadığım için zararı olacağını düşünmüyorum
arkadaşlar 2.el olarak almayı düşünüyorum fiyatlarıda 7-8k arası değişiyor bataryası değişmiş şekilde
istememin sebepleri küçük telefon sevmem ve bu fiyat bandına alınabilecek bir telefon bulamamam
alınır mı sizce ya da alabileceğim başka bir telefon öneriniz var mı