Cem Ozer isimli üyenin son içerikleri

1. Cem Ozer

Hangisi Size Göre !! Hyperx Cloud 2 VS Hyperx Cloud Core Wireless

Merhabalar , bugün sizlere Hyperx Cloud 2 ile Hyperx Cloud Core Wireless Dts Modeli iki ürünün detaylı karşılaştırmasını yaptım. Bu Hyperx Oyuncu kulaklının geçtiğimiz günlerde inceleme videosunu çekmiştim, fakat çok soru gelmesi üzerine bu şekilde detaylı karşılaştırmasını yaptım. Bu Hyperx...
  2. Cem Ozer

SteelSeries Apex 3 TKL Alınır mı ?

mekanik fiyatına asla alınmaz (:
  3. Cem Ozer

YouTube için önerileriniz.

Hoşgeldin aramıza diyelim ozaman (: Linkini paylaşırsan sana destek olmak isterim. Adobe premiere pro tamamda photoshopun acelesi yok bence çunku bende photoshop kullanmıyorum şuanda anma tercih meselesi. Webcamden uzak durmanı tavsiye edebilirim. Photoshop ögrenmen için onur naci nin kanalına...
  4. Cem Ozer

Steelseries Aerox 9 Wireless Kutu Açılımı ve İncelemesi

Merhabalar , bugün sizlerle Steelseries Aerox serisinin en üst modeli olan Aerox 9 wireless kablosuz oyuncu mouse incelemesi yapıyoruz. Kablosuz bir oyuncu mouse olmasına rağmen hiçbir gecikme yaşatmayan bu mouse, hem ağırlığı olsun hem de 18 tuşlu yapısı olsun gerçekten ilgi çekici bir oyuncu...
  5. Cem Ozer

ki ben telefonla çekiyorum (:
  6. Cem Ozer

Kablolu mu kablosuz mu?

Benim tarafımdan yapılan inceleme dilediğiniz sorulara cevap verebilirim (:
  7. Cem Ozer

HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

detaylı incelemesi yaptığım bir kulaklık dilerseniz linkten izleyebilirsiniz =>
  8. Cem Ozer

Hyperx Cloud 2 vs Cloud Core wireless

Bende incelemesi yaptım (:
  9. Cem Ozer

Ipad Air 5 Kutu Açılımı, İncelemesi | O Artık M1 İşlemcili Bir Canavar.

Merhabalar , bugün sizlerle Apple İpad Air 5. Nesil tabletinin kutu açılımı ve detaylı incelemesini yapıyoruz.M1 işlemcinin performansından bahsedip, 5.nesil Ipad Air'ın yeniliklerinden bahsettik. Tabi bunu yaparken Ipad Air 4.nesil ve Ipad 9. Nesil ile olan farklarından bahsettik. Ve son...
  10. Cem Ozer

HyperX Cloud Core Wireless Oyuncu Kulaklığı İncelemesi.

muhtemelen haftaya cuma yayında olacak şuan test aşamasındayım (:
  11. Cem Ozer

youtube dan eğitim videolarıyla ögrenebilirsin ben sıfırdan basladım suan baya hakımım programa (:
  12. Cem Ozer

Youtube Kanalınım Hakkında

yasaksa şimdiden özür dilerim. İlginiz için çok teşekkür ederim (: 1667069745 İlk fırsatta başka bir çalışma yapacağım çok teşekkür ederim (: 1667069796 çok yakın zamanda asusun başka bir klavyesinin inceleme videosu gelecek, ondan sonra ürünü temin edip incelemeye çalışacağım teşekkür ederim (:
  13. Cem Ozer

HyperX Cloud Core Wireless Oyuncu Kulaklığı İncelemesi.

Merhabalar , bugün sizlerle Hyperx in son zamanlarda çıkarmış olduğu HyperX Cloud Core Wireless kablosuz oyuncu kulaklığı incelemesi yapıyoruz. DtsX versiyonlu bu kablosuz oyuncu kulaklığı, 53mm sürücüleri sayesinde yüksek ses imkanı sunarken, 20 saatlik şarj süresiyle oyuncu arkadaşlara güzel...
  14. Cem Ozer

Youtube Shorts Hakkında Birkaç soru?

youtube studiodaki muzikleri sadece youtube da kullanabilirsin yada sosyal medyanda story atarken falan. Para kazanabılecegın hiçbir platformda kullanamazsın telif yersin (:
  15. Cem Ozer

yaklaşık 10 aydır senin düşündüğün konsepte düzenli içerikler üretiyorum. herşeyi bir kenara bırakıp şunu soracağım. bu işe hiçbir gelirin olmadan 1-2 sene bütce ayırabilicekmisin? sonrasında düzenli ürün temin edip incelemelerini yapabilecekmisin? bu iki soruya cevabın evetse sana istediğin...
Geri