tecproya iletişim formundan yazdım gönderdim bakalım gönderirken pivotu kabloları ve monitörü yollasam yeterli değil mi başka bir şeyi yok çünkü bende şu an
tecproda arıza bildirim formu dolduramıyorum garanti süresi kontrolü için seri noyu yazdığımda ise kayıtlı ürün bulunamadı diyor fakat koyuncu.com.tr de girdiğimde
hala garantinin devam ettiğini söylüyor garanti kağıdını ise bulamadım nereye yazmalıyım kimle iletişime geçmeliyim
bende de g24spu vardı 2 sene garanti süresini doldurunca direkt olarak çizgiler çıktı ekranda 4 gün sonra komple simsiyah ekran o yüzden aoc biraz tereddütte bırakıyor beni
Şu anki telefonum A30S, hem kasmayacak hem performansı iyi olan bi telefon istiyorum. S21 fe bakıyordum fakat batarya konusunda kötü olduğu ve oyun için tavsiye edilmediğini gördüm. Çok oyun oynamıyorum max wild rift oynarım genelde instagram da takılıyorum ekran sürem en az 5 saat en fazla 8...
Hem kod yazmak için hem de oyun oynamak için monitör alacağım pivot özellik zorunluluğu yok ayrı olarak destekleyici bi pivot da alabilirim ama pivot olursa sevinirim.