Cem Ozk isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ Tecprodan gelecek muadil ürün değerlendirme

24G11ZE modelini önerdiler teknik olarak benim gonderdigimden iyi siz ne dusunuyorsunuz?
  2. C

Sonunda değişim onayı geldi muadil ürün önerdiklerinde buraya yazacağım yardımcı olursanız sevinirim
  3. C

tecproya iletişim formundan yazdım gönderdim bakalım gönderirken pivotu kabloları ve monitörü yollasam yeterli değil mi başka bir şeyi yok çünkü bende şu an
  4. C

tecproda arıza bildirim formu dolduramıyorum garanti süresi kontrolü için seri noyu yazdığımda ise kayıtlı ürün bulunamadı diyor fakat koyuncu.com.tr de girdiğimde hala garantinin devam ettiğini söylüyor garanti kağıdını ise bulamadım nereye yazmalıyım kimle iletişime geçmeliyim
  5. C

garanti belgesini kontrol ettim 12.12.2025 yazıyor hocam bitişi
  6. C

garantisi bitti işte şu an masada öyle boş boş duruyor tam garantisi bittikten sonra 6.gün mü ne çizgiler çıktı sonra siyah kaldı.
  7. C

bende de g24spu vardı 2 sene garanti süresini doldurunca direkt olarak çizgiler çıktı ekranda 4 gün sonra komple simsiyah ekran o yüzden aoc biraz tereddütte bırakıyor beni
  8. C

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-27-vx2779a-hd-pro-fullhd-1ms-240hz-ips-hdmi-dp-freesync-hdr10-superclear-gaming-monitor-p-HBCV00008BLF06?magaza=Aptek&utm_source=chatgpt.com...
  9. C

15K - 25K Arası FP Telefon

uzun süreli kullanım için istiyorum karar verdim s24 FE alıcam 7+7 sinden dolayı
  10. C

uzun süreli kullanım düşünüyorum yaklaşık 7 8 yıl sorunsuz götürür mü
  11. C

Şu anki telefonum A30S, hem kasmayacak hem performansı iyi olan bi telefon istiyorum. S21 fe bakıyordum fakat batarya konusunda kötü olduğu ve oyun için tavsiye edilmediğini gördüm. Çok oyun oynamıyorum max wild rift oynarım genelde instagram da takılıyorum ekran sürem en az 5 saat en fazla 8...
  12. C

Casper Excalibur G770 uyumlu ram

Bilgisayarıma yeni ram alıcam uyumlu ve sağlam bir ram lazım tavsiyeleriniz nedir.
  13. C

Çözüldü✓ pivot gaming monitör önerisi

aldım tişkürler :)
  14. C

Çözüldü✓ pivot gaming monitör önerisi

Hem kod yazmak için hem de oyun oynamak için monitör alacağım pivot özellik zorunluluğu yok ayrı olarak destekleyici bi pivot da alabilirim ama pivot olursa sevinirim.
Geri