Cem4al isimli üyenin son içerikleri

1. C

Cs2 ekranım yamuk ve eksik

Oyunu açıyorum ve ekrandaki her şey sağ aşşa doğru kaymış ve tuşlar yerinde olmadığı için bastığım şeyler doğru işlemiyor. Hatta oyundan bile çıkamıyorum yardım edin. Görsel tam ekran 1920x1080 bu arada.
  2. C

Sıvı soğutma kasama sığar mı?

Çok para harcamak istemiyorum ama hava akışının vs öneminin farkındayım. Gerektiği kadar öderim diyebilirim herhalde. 1746385910 Aslında tam olarak o soğutucuyu alıcaktım ben de fakat sonradan fikrim değişti şimdi kasaya uymadığını görünce ekstra masrafa girmek de pek sarmadı açıkçası. Hala...
  3. C

İşlemcim ryzen5 7500f. Farkındayım bu kadar pahalı ve güçlü bir sıvı soğutma almak yerine güçlü bir hava soğutucu almak çok daha ucuz ve hemen hemen aynı performansı veriyor. Fakat istediğim ömürlük güçlü ve güvenilir bir sıvı soğutucu alıp ileriye dönük bir yatırım olması. Biraz keyfi biraz...
  4. C

Çok kasa bilgim yok da önerin var mı bu iki sıvı soğtucu modelinden birisinin, tercihen 420mm lik olanın sığabileceği hava akışı güzel ve f/p olan?
  5. C

Merhaba alacağım sıvı soğutma modeli bu : https://www.amazon.com.tr/dp/B09VH34TB8/ref=asc_df_B09VH34TB81744680900000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09VH34TB8&linkCode=asn&psc=1 Sahip olduğum kasa da bu ...
  6. C

R5 7500F işlemci için soğutucu önerisi.

İkisi arasında çok bir fark yok ise ışıksız olanını tercih edeceğim kıyasları hakkında bi bilgin var mı? 1744928228 Elimdeki soğutucuyla 3500x in çok da serin çalışmamasının sebebi OC ile ilgili midir acaba yoksa daha üst ve daha çok ısınan işlemciler için soğtucu değiştirmek gerekli mi kesinlikle?
  7. C

Stok fan kesinlikle yetersiz evet kurtulman iyi olmuş dostum. Haberini bekliyorum teşekkürler.
  8. C

Merhaba şu anda pc upgrade ediyorum ve 1660 süper yerine 7700xt aldım ve eskiden duran 3500x işlemcim ile aktif kullanıyorum ama beklenildiği üzere darboğaz sorunu yaşıyorum. İşlemci olarak r5 7500f işlemci alacağım ve merak ettiğim şu: Güncel kullandığım snowman t6 ultra modeli bu işlemciyi...
  9. C

SSD almak istiyorum fakat anakartımla uyumlu mu emin değilim.

Bilgisayarıma ssd almak istiyorum. Anakartım gigabyte b450m s2h v2 ve almak istediğim ssd samsungun bu modeli : https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08THW4S3T/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 İki parça birbirine uyumlu mudur ve varsa başka ssd önerilerinizi de almak isterim. Teşekkürler.
  10. C

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/corsair-cx650f-rgb-cp-9020217-eu-650w-full-moduler-power-supply-fiyati-48148/ Bu ürünü almayı düşünüyorum çok yerde önerildiğini gördüm, sizce alınır mı?
  11. C

Yardım 800 TL'ye Kadar Kasa Önerisi ?

Bu kasaya neredeyse 1000 TL vermek yerine benim tavsiyem Dark Guardian kasasını alman. Arkadaş zaten linkini bırakmış üstte.
  12. C

Kesintisiz güç kaynağı arıyorum

Sizin bir bilginiz yok muydu acaba ?
  13. C

Kesintisiz güç kaynağı arıyorum

Bizim burada sürekli elektrik gidiyor ve pc'nin zarar görmemesi için kesintisiz güç kaynağına ihtiyacım var. En azından pc'yi kendi elimle sağlıklı bir şekilde kapatabilmek istiyorum. Sistemim : r5 3600, 1660 süper, 16 gb 3200 mhz ram, b450m s2h v2.
  14. C

COOLER MASTER MWE 750W 80+ Bronze V2 Alınır mı ?

Cevap veren herkese teşekkürler!
  15. C

COOLER MASTER MWE 750W 80+ Bronze V2 Alınır mı ?

Sizdeki modeli de 650 W 80+ Bronze mu acaba?
Geri