Cemal Güzel isimli üyenin son içerikleri

1. Cemal Güzel
    Closed

Satılık Kingston DDR5 64GB 6400mhz Tek Modül RAM

Sıfır notebook'dan söküldü. Sıfır sayılır. 1 günden fazla memtest86 çalıştı, pass verdi. Sorunsuz çalışmaktadır. İki taraf için de sorun çıkmaması adına sadece yüz yüze alışverişi tercih ediyorum.
    26,000.00 TRY
  2. Cemal Güzel

❌İndirim Bitti! Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör -299 TL

Telefonda gecikme baya az ama pc de müzik dinlemektan başka bi işe yaramaz. ne film izlenir ne oyun oynanır.
  3. Cemal Güzel

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

Arkadaşlar ürün geldi. 2 tane almıştım. Aldığım fiyata göre konuşursak laf yok tabi ki ama fiyatını bir kenara bırakıp eleştirmem gerekirse; 2 adeti TWS olarak bağladığım şekilde deneyimlerimi aktarıcam yani 5+5 10W olarak düşünün. - Ev ortamında ses yüksekliği iyi yeterli ama biraz daha gürültü...
  4. Cemal Güzel

Arkadaşlar ürün geldi. 2 tane almıştım. Aldığım fiyata göre konuşursak laf yok tabi ki ama fiyatını bir kenara bırakıp eleştirmem gerekirse; 2 adeti TWS olarak bağladığım şekilde deneyimlerimi aktarıcam yani 5+5 10W olarak düşünün. - Ev ortamında ses yüksekliği iyi yeterli ama biraz daha gürültü...
  5. Cemal Güzel

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Baştan olayı anlatayım. ben 17099 tl ye aldım. 2 gün sonra fiyatı 16499 tl ye düştü. aradım fiyat farkı istedim. 600 tl kupon vereceklerini söylediler. onu yaptıktan 3 gün sonra tekrar indirime girdi. bu kez 15999 tl ye düştü. tekrar aradım. 600 tl lik kuponu iptal edip 1001 tl lik kupon...
  6. Cemal Güzel

🔥İndirim 9070XT+7500F Hazır Sistem 52.999₺

Bu sisteme 650W psu ne şaka mı?
  7. Cemal Güzel

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Ama iade ettiğim kart ile sıfır yeni aldığım kartın serileri uyuşmaz. iadede sorun çıkartmazlar mı? sonuçta farklı serili bir ürünü iade edip ondan farklı bir serili ürün teslim edeceğm.
  8. Cemal Güzel

Arkadaşar daha 1 hafta olmadı alalı 17100tl ye almıştım. 2 gün sonra 16500 tl ye düştü. 600tl kupon vericez 14 gün sonra dediler. tekrar talepte bulunup 500 tl daha yani toplam 1100 tl kupon isteme hakkım var mı? yoksa iade edip tekrar mı sipariş versem.
  9. Cemal Güzel

Şimdi kafama dank etti. Tamam okey bluetooth ile tws bağlanıyor ama kablo ile pc ye nasıl stereo olarak bağlayabiliriz ki bunu? gecikme olmaması için kabloyla bağlamayı istiyordum.
  10. Cemal Güzel

Teşekkürler. 2+1 ses sistemi bakıyordum. en dandik marka 3 bin tl civarı idi. bundan 2 adet aldım tws olarak bağlamayı düşünüyorum. çok iyi denk geldi Allah razı olsun.
  11. Cemal Güzel

ANİDEN GPU KULLANIMI DÜŞÜYOR

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu bire bir bende yaşıyorum. bir türlü çözemedim. sorunu çözmenin bir yolunu buldunuz mu? sistemim i7 11700, asrock b560m, 2x8 16gb 3200mhz, rx 9060 xt 16gb, psu 650w 80+ bronz. (god of war ragnarok ve birkaç ağır oyunda da denedim onlarda sorun yok)
Geri