Cemal Paşa isimli üyenin son içerikleri

1. Cemal Paşa

Manyetik klavye önerisi

Ben gayet memnunum ses hissiyat ozellikleri gayet tatmin ediyor beni birazda beklentilerinize göre karar verin. Aklin diğerinde kaldiysa fazla düşünme ama attack shark hakkinda kötü yorumlar duymuştum. Tr de populer olmasi yurt disindan aldigin zaman uygun gelmesinden kaynaklaniyordu. Tr...
  2. Cemal Paşa

Manyetik klavye önerisi

Beast r75 he pro modelinede bakabilirsin kablosuzda 8k destekliyor manyetik switch rapid tag snap tag hall effect vs fiyatina göre iddiali özellikler vaadediyor
  3. Cemal Paşa

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Türkçe - 2.699,00 TL

Orasi ayri bir tiyatro ztn Wjsnsnwnsnsnsnsns. Aslinda bunlar için yasalarda maddeler var diye biliyorum fahiş fiyat artışı haksiz kazanç vs vs. ama ne kadat yaptirimi var yorum yapamiyorum.
  4. Cemal Paşa

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X Green Switch Kablolu Türkçe - 2.699,00 TL

Böyle adamlardan sakız bile almayacaksın. 2700 ikende kazaniyorlar 8.5k ikende madem bu fiyatlara satabiliyorsun uste koy biraz 3.5k olsun. 8.5k yapip piyasanin icinden geçmenin halki sövuşlemenin ne mantiği var. 3k üstü fiyatlar için zaten abarti bir klavye daha iyileri bulunabiliyorken.
  5. Cemal Paşa

🔥İndirim Logitech G29 941-000112 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti 16.799,00 TL

Melike Hatun camisinin altinda 12.30 gibi açiliyor hafta ici 3 yada 4 tane vardi geçen hafta 15k fiyat yazmişlardi 10k ya kadar gördüm talep yogunluguna gore fiyati azaliyor
  6. Cemal Paşa

🔥İndirim Logitech G29 941-000112 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti 16.799,00 TL

Dogrudur hocam dediğim kapali kutu veriyorlar. + olaraktan eğer bellirli bir süre kimse almazsa o fiyatin %40-50 dahada ucuza alinabiliyor. Ara sira uğrarım nasip işi biraz.
  7. Cemal Paşa

Ankarada yaşayıp almak isteyen varsa ulusta gümrükte seti 15k ya satiliyor.
  8. Cemal Paşa

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Telefonun ayarlarindan 5G yi açtiğiniza emin olun yada fazla merkezi bir yerde değilseniz bölgenize henüz açılmamış olabilir.
  9. Cemal Paşa

🔥İndirim Anker B2653 45 W Siyah Type-C to Type-C Hızlı Şarj Aleti * 898,99 TL *

Bence spigen gayet yeterli fp olarakta baya iş yapiyor. Samsung 24 ultra kullaniyorum bence fazla fazla paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bilmem hatali miyim ama görüşlerim bu yönde sizler ne dersiniz
  10. Cemal Paşa

Yardım 3000 tl ye kadar akıllı saat önerisi

https://www.teknosa.com/outlet?s=%3Aprice-asc%3Atype%3AOUTLET%3Abrand%3A2489&text= Teknosanin outlet sayfasi bu. Açiklamasini okuyup al ben samsung watch 6 classic almiştim. Samsung kullaniyorum diye aldim ama diger markalarada bak istersen piyasasi nette 10k 3.5k ya watch 6 almiştim. Ürunun...
  11. Cemal Paşa

46K ya Pc toplar mısınız ?

Toplama bence ara sira güzel oem paketler geliyor.
  12. Cemal Paşa

🔥İndirim Thermalright TF7 2G termal macun - 289 TL

Ödül olarakta bimden kazandibi😋
  13. Cemal Paşa

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Çok işimi gördü hocam teşekkür ederim.
  14. Cemal Paşa

Yardım Acill kablosuz hotswap klavye önerisi

Hocam bende arıyorum bütçeyi artirabilirseniz beast r75 he pro modeline bir bakin derim. 8k dungle yaninda gelmesi fln çogu rakipte olmayan birsey.
  15. Cemal Paşa

Yardım YAZILIM VE OYUN İÇİN KLAVYE ÖNERİSİ🔥🔥

Hepinize merhaba dostlar. Yazılım ve oyun oynamak için klavye ariyorum. Yazma hissiyati ve sesinin iyi olmasini ve kablosuz bağlantida olursa bunlarin yaninda çok iyi olur ama elzem değil. Bütçem 3k gibi biraz aşabilirim ama ne kadar min tutarsam o kadar iyi. Modlamayi duydum onun hakkinda...
Geri