Cemal Paşa isimli üyenin son içerikleri

1. Cemal Paşa

🔥İndirim Altınyıldız Erkek Bej Slim Fit Gofre Desenli Beli Lastikli Esnek Pantolon 410 TL

Yorumlarda iç gosteriyor denmiş harbiden iyi duruyordu cekecektim. Genede eyw hocam
  2. Cemal Paşa

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

5k ya kadar cayma bedelini karşılıyorlarmış. Yükseltmek isteyenler için guzel firsat.
  3. Cemal Paşa

🔥İndirim Türk Telekom Bölgesel İnternet Fırsat Kampanyası

Normalde turkcell 800 lira 1000 mbps turknette 900 lira erken odeme ile onda da indirim yapiyolar
  4. Cemal Paşa

Rtx5060'dan 5070'e Geçilir mi?

Eyw hocam kasanin içine kıvrılır yatariz. Monitöre para kalmadi ama gelirken 3-4 kağitçi çocük getiririm o işinide hallederiz;)
  5. Cemal Paşa

Bu gunun gelecegini bildigimden 5 aydir yemek vermiyorum evdekilere hocam. Size taşinirsak okeyim.d
  6. Cemal Paşa

Ozmn ibre tersine döndü hocam 170k daha koyup 5090 aliyoruz.d
  7. Cemal Paşa

38k Ya iPhone 15 Pm Yd Buldum

Hocam onlarin geneli toplama oluyor. Kuzende sözde akrabadan aldi bi tek arkadaki elma logosu degismemis içinde.d
  8. Cemal Paşa

Sadece oyun dusunuyorsan rx9070xt bak. Oyun performansi olarak 5070 ten çok çok iyi vram de 16gb.
  9. Cemal Paşa

Passat mı Corolla mı

Passatlar 200 binden sonra riskli olmaya başliyor. Hibrit toyotalarda da bataryalari 150 binden sonra yavaş yavaş ölmeye başliyor. Biz alirken flame xpack ile b8 passat arasinda fark yoktu hatta toyota daha pahaliydi senin baktiğin araçlarda bu durum pek yaşanmaz gibi ama oyle bir durumda...
  10. Cemal Paşa

❌İndirim Bitti! Pazarlama Plusa Özel 1000 Tllik İndirim Kuponu 500 TL

Bende de ayni durum var bilgisi olan var mi? Edit** Müşteri hizmetleri ile konustum bitti diyor.
  11. Cemal Paşa

10 Bin Tl Oyuncu Koltuğu Önerisi

Rahatlik istiyorsan ofis koltugu bak derim. Wraith ta olan bir koltuk var fason basim herhalde birkaç gün once 12k gibi gördüm pro seçeneğini bak derim. 15 plus hakkinda da uzun kullanimda çok iyi şeyler duymadim. Illada alcam diyorsan exvegaya bakabilirsin. Gönlüm ofisten yana.
  12. Cemal Paşa

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Bankkart gecerli kartlarda var güncel olarak kullaniyorumda msj gelmedi neden böyle oluyor?
  13. Cemal Paşa

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Merhabalar hocam klavyede Bluetooth bağlantida sorun yaşiyorum. Telefona vs bağlamada sorun olmuyor ama pc ye bağlamak istediğimde olmuyor. Fn w tusuna basiyorum diger cihazlarda görüyor lakin pc de görünmüyor. Yapmam gereken eksta bir ayar vs mi var ?
  14. Cemal Paşa

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Ehsjmsmzmamanzakzn sabah bende bunla konustum eleman gress yaği çekiyor herhalde.d
  15. Cemal Paşa

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Thh sonucu nasil olur ürün yollanir mi.. ona gore ugrasmak istiyorumda
Geri