Cemal Paşa isimli üyenin son içerikleri

1. Cemal Paşa

🔥İndirim Nays ile Steam'de %30 İade (max 100₺) [NİSAN]

Neden bakiye yuklediğinizi anlamadim banka bilgileri ile işlemde yapiliyor. Istersen 5.127483 kuruş olsun gene aliniyor. Bende kullaniyorum dediğinizi yapmaya gerek yok. Eğer kullanmayi düşünmüyorsak şimdi mantikli bir hareket.
  2. Cemal Paşa

50Bin TL Televizyon Önerisi?

1 hafta fln önce stoklari yenilendi hocam.
  3. Cemal Paşa

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Hocam ben yazilimi indirdimde her giriş çikista dil değişiyor onun içinde ayar var mi?
  4. Cemal Paşa

IPhone Satarken Dolandırılıyor Muyum

Senin uzerinden para kazanacak. Muhtemelen fiyati düşük girdin. Para gelmeden verme oyle bir durumda. 1776594010 Buda mantikli
  5. Cemal Paşa

🙏🔥 50-55 inc TV ÖNERİSİ 🔥🙏

Biraz geç dönebildim hocam pardon. O dedikleriniz nedir nasil kurabilirim?
  6. Cemal Paşa

Tv geldi hocam Cumhuriyetten sonra gözlerimin gördüğü en iyi şeylerden. Teşekkür ederim.
  7. Cemal Paşa

Bu adam gönülden oynuyor.d Alirsam yazicam
  8. Cemal Paşa

Diger arkadasi etiketleyemedim. Hepinize teşekkür ederim. %90 iffalcon alacağim.
  9. Cemal Paşa

Ayıptır sormasi kaça aldiniz hocam. Bekleyeyim mi indirime fln girer mi?
  10. Cemal Paşa

Allah allah herkes bunu öneriyor hocam😄. En sonunda haftaligi yemicem onu alcam. Gerçek!! Miniledi bu fiyata sunanlardan diye biliyorum ama o kadar da fark eder mi yada fiyat farkina değer mi
  11. Cemal Paşa

Cevabiniz için teşekkürler hocam. Kağit ustundeki ozelliklere baktiğimda grundig ile TCL 50T6C modelinin pek farkini goremedim. Sizce 4k fazla verip almak mantikli mi? Not: 50 inc tv unitesine tam oluyor.
  12. Cemal Paşa

Hocam babamla konuştum TCL 50T6C 21.5k dedi çok kotu degilse 8.5k fazla vermeyelim dedi haklilik payi nedir. Gerek var mıdır?
  13. Cemal Paşa

Merhabalar dostlar. Salonda gündelik kullanim için tv arıyorum. Extream işler yapilmayacak genel olarak film izlenicek tv arıyorum. Iffalcon next grundig tlc gibi markalara az çok baktim ama bütçem sinirli olduğundan dolayi (yaklasik 25k) sizlerden de fikir almak istedim. Yardımcı olanlara...
  14. Cemal Paşa

Yardım %75 Klavye Önerisi (Manyetik)

Bu paralara guzel custom klavye yapilir.
  15. Cemal Paşa

🔥İndirim Hepsiburada casio saat 1200 tl ve üzerine 300 tl indirim ve 2000 tl ve üzerine 400tl indirim kuponu

Estağfurullah hocam. Samimiyetinize inaniyorum. Bazi modeller için gene alacak arkadaşlara yardimci olur.
Geri