3 Skin 2 silah için ben şahsen değeceğini sanmıyorum ama tabi alan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Kimi arkadaşlar pass için alıyor. Ben standart sürüm aldım. Zaten uzun süre oynayacağım için de twitch v.b. platformlarda droplardan skin falan da düşer uzun vadede oynadıkça da görevler falan...
A101'den sakın kesinlikle almayın. Alanların ruhsatlarını 3 ay uğraştırıp hala yollamıyorlar A101 bu konuda çok sorunlu. Eşim Müşteri hizmetlerinde çalışıyordu her gün yüzlerce şikayet alan özellikle bu konularda insanları mağdur eden bir firma kesinlikle uzak dur kardeşim. Aynı fiyata bulduğun...
Esselamu aleykum kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Windows'u güvenli mod'da başlata bilirsen DDU Driver gibi bir yazılımla önce ekran kartı yazılımını kaldır. Muhtemelen Sorunun çözülecektir. (Not: Sabahın bu saatleri mesai saati olduğu için arkadaşlar bakamamıştır ben bile iş yerinden cevap...
Bütçenizden elinize kalacak para olursa ve imkanlar dahilinde psu'yu 1000w'a çıkarma şansınız varsa ilerisi için daha iyi olur diye düşünüyorum tercih sizin tabii ki. Sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.
aynı bankanın banka kartı varsa kredi kartından hariç sürekli o kartla alış veriş yap nakit yerine market tekstil teknoloji alışverişi yani aklına ne gelirse. Kredi notun yükselmeye başlar merak etme kredi kartından harcamak zorunda olursan da harcadığın miktarı ödemeden başka bir harcama yapma...