cemilalkis isimli üyenin son içerikleri

1. cemilalkis

GTA 5 SİLAH SIKMA TUŞU DEĞİŞTİRME

Gta 5te nişan alırken insert tuşuyla ateş ediyor, onu mouse ile ateş etmeye nasıl alabilirim? aradım ama bulamadım.
  2. cemilalkis

Bilgisayar Fanım dönmüyor

İşlemci macunun değiştirdim, acaba ondan dolayı mı dönmüyor yoksa işlemci ısınmadan dönmüyor mu? Bütün fanlar dönüyor sadece işlemci fanı dönmüyor Sorun ne olabilir?
  3. cemilalkis

Format Atarken yaşanan hata

Flash belleğim hazırdı zaten, 2-3 defa format attım o flash bellekle, fakat bu pcde okumadı nedense
  4. cemilalkis

Format Atarken yaşanan hata

S.a öncelikle , Format atarken boot ekranında usbyi 1.sıraya almama rağmen pcyi açınca format olarak açmıyor eski bir asus pc windows 8,windows 10 yüklemeye çalışıyorum
  5. cemilalkis

Csgo daki fps sorunu

izlediğim videodada gördüğün gibi 1600 kulanılmış :(
  6. cemilalkis

Csgo daki fps sorunu

İmzamdaki sistemi kullanıyorum(ssd samsung 870 evo değişildi) csgoda 1650 ile aynı performansı alıyorum sanki,yüksek ayarlarda 150fps falan oluyor,sizce sebep nedir? Driverlar güncel. 1616664891 Benim sistemimin bundan iyi olduğunu düşünüyorum
  7. cemilalkis

CS:GO Pazarı Böyle bir hata veriyor

Alıp iade etsem olur mu?
  8. cemilalkis

ama bana kısıtlamanın kalkıcağına dair uyarı falan vermedi boşa 1 hafta beklemek istemiyorum.
  9. cemilalkis

direk açılır mı yoksa bir günü falan var mı?
  10. cemilalkis

emin misiniz? ben yine ne olur ne olmaz tek alım yapayım bir 40tl daha yükliyemem :d
  11. cemilalkis

toplam 5 dolar mı ,tek oyun için mi 5 dolar ?
  12. cemilalkis

Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz: 7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir 1tllik oyun aldım ama açılmadı,bu nasıl açılır hesapta 39 tl kaldı
  13. cemilalkis

1660 3 fan oc mi, rx 570 8gb oc mi?

rx 570 8 gb versiyonu ama
  14. cemilalkis

yt videosunda aynıydı ama 1615038053 .
  15. cemilalkis

hangisi daha iyi, bir yt videosunda 2sinin aynı olduğunu gördüm
Geri