Cemmy isimli üyenin son içerikleri

1. C

Oyun paylaşımını kapatma / oyun kaldırma.

Dostlar merhaba, ben 4-5 ay önce bir arkadaşla Playstation 5 üzerinden oyunları paylaştık ve bu arkadaş çok kötü bir ayıp yaptı. Bu sebepten ötürü paylaşımı kapatmanın ve oyunlar erişimini kapatmanın bir yolu var mı?
  2. C

Monitör yerine bu TV'yi kullansam kötü mü olur?

Rekabetçi oyunlarla hiç alakam yok, sadece render alırken monitöre takarım, oyun oynarken tv'ye. TV'yi direkt pc masanın yanına monte ettirsem zahmetten kurtulurum aslında.
  3. C

Arkadaşın dediği gibi kasayı sağ alt tarafa koyacağım klavye mouse ünitenin üstüne koyacağım oyunu açmak için falan, uzaktan da controller ile oynayacağım. Yarın HDMI 2.1 kablosu gelsin bir bakacağım.
  4. C

Benimde planım o ama controller ile oyun oynamaya alışık değilim, D4, RDR2 falan oynuyorum ama klavye ve mouse ile oynamaya çok alıştım, o yüzden düşünüyorum kara kara..
  5. C

Aldığım HDMI kablo gelsin bakacağım.
  6. C

Gamepad'im var, hem PS5 hem de XBOX controller. 1727106464 CS2 falan oynamıyorum, rekabetçi oyunlarla alakam sıfır, arada bir LoL ve Diablo 4 oynuyorum gamepad'ler zaten D4 destekliyor.
  7. C

Yahu kablosuz takıntım yok, görüntü derdim de yok, sadece kasayı nereye koyarım düşünüyorum. 1727106250 Bir tek şeyi merak ediyorum, HDMI 2.1 ile Displayport arasında görüntü kaybı olur mu acaba?
  8. C

Vallahi kablo takıntım yok, odama giren çıkan da yok. kablosuz ürün kullanamıyorum, olduğu gibi takar kullanırım
  9. C

TV şu şekilde duruyor, altında da ünitesi var. PC bağlamak istesem nasıl bir şey yapmam gerek kara kara düşünüyorum 2 saattir. 1727105780 Gösterdiğim markayı amazon üzerinden aldım, üzeceğini sanmıyorum ya.
  10. C

TV'de displayport girişi yok sanırım yada bulamadım. HDMI olarak bu kabloyu sipariş ettim.
  11. C

Gelir dost niye gelmesin. https://www.trendyol.com/tcl/55c745-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-gaming-qled-tv-p-754487641?boutiqueId=652005&merchantId=968 1727105276 Sanırım TV'de DISPLAYPORT yok veya ben bulamadım, elimde de kaliteli HDMI kablo yok, bağlayamıyorum şu an XD...
  12. C

Dostlar televizyon zaten duvara kurulu bir şekilde duruyor, rekabetçi oyunlarla gram alakam yok, genelde hikaye ağırlıklı solo takılıyorum. Arada bir LoL ve Diablo 4 giriyorum o kadar. Bu TV'yi kullansam görüntü, renk ve canlılık olarak monitörümle çok fark oluşur mu?
  13. C

Merhaba dostlar, ben de şöyle 4K QLED bir tv var ve baya memnunum, konsol için almıştım. Bu TV'yi bilgisayar için kullansam nasıl olur sizce? Ben de şu an "GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms" 2K bir monitör var. Ekran kartı olarak 4080 SUPER var ve 4K'da oyun deneyimlemek istiyorum.
  14. C

15-20K Bütçe ile alınabilecek en iyi telefon?

Merhaba dostlar 15-20K bütçem var ve telefon almak istiyorum, 2-3 şey dışında pek şey yapmıyorum. Çok müzik dinlerim, arada yayın ve video izlerim, Wild rift falan oynarım. Ekran ve pil kalitesi iyi olan, RAM ve depolama kapasitesi iyi telefon önerileriniz var mıdır? Kafamda Nothing Phone 1 var...
  15. C

İşlemci için alınan macun ekran kartı için kullanılabilir mi?

En macun neredeyse 1.5 sene önce sürüldü ama :D
Geri