cemozgen isimli üyenin son etkinliği

• C
    cemozgen, Yardım Ram değişimi sonrası birtakım hatalar başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    adam ramleri değiştirmiş okumuyor musun yeni aldığı 2 rami kullanıyor
  • C
    cemozgen, 2k oled monitör tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpx-27-1-ms-wqhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,312592332.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAo5u6BhDJARIsAAVoDWt0zFNm1cfM...
  • C
    cemozgen, Monitör kategorisinde 2k oled monitör tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
    bütçede problem yok sistemim altta yazıyor öneri bekliyorum
  • C
    cemozgen, Sizce ekran kartım bozuk mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    klasik amd coil whine sorunu gpudaki, değişim kararı cıkar yenisi gelir gene coilwhine olur falan fistan.. boşuna nvidaya çok para vermiyoruz. 7750xt vardı...
  • C
    cemozgen, Rog b650e-f gaming wifi ram başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    8k mhz ram alsam mesela şimdi, oc falan ibaresi var ya yanda, herhangi bi işlem yapmama gerek var mı? direkt olarak expoyu açsam 8k verir mi bunun hakkında...
  • C
    cemozgen, Anakart kategorisinde Rog b650e-f gaming wifi ram başlıklı bir konu açtı.
    bu ana parta maksimum hangi rami takabilirim? şuan eski sistemden kalma dandik 5600mhz cl40 var daha iyi bi ram takmak istiyorum. bütçe önemli değil ram için.
  • C
    cemozgen, Sigorta şirketi ödeme yapar mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bekleyip göreceksin hocam ben de bu kadar az verilmesini beklemiyordum mesela, umarım sürecin kolay olur
  • C
    sigortalar en az 200k tl ye kadar karşılar. Sizin sigortanızın olmaması bu durumu bağlamaz
  • C
    cemozgen, Sigorta şirketi ödeme yapar mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım sizde bir şey yoktur en önemlisi bu. 2018 model yamaha r6 aracımla bundan tam 11 ay önce bir kaza geçirdim. bileğim...
Top Bottom