Rog astral 5080 alacaktım, hepsi buradada 10+ stok vardı dün bakmaya devam ediyordum fiyat düşer mi diye de bugün stok kalkmış tamamen , normal mi bu durum...
hb falan bilmiyorum ancak, amazonun politikası şu şekilde : eğer satıcı amazon değilse fakat gönderici amazonsa 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın...
Oyun bozuk sanırım ya da biostan yaptığımız bir şeyler çakışıyor bilemiyorum bios'u defaulta çekip deneyebilirsin istersen ben denemedim. Usb sesi geliyor...
Elimdeki PS5 Pro'yu kullanmadığım için satıyorum, 2-3 haftada bir fifa oynamak için açıyorum sadece, hiç bir sorunu yoktur kozmetik olarak 10 üstünden...
Almanyadan kuzenime aldırıp getirtmiştim geçen sene bu zamanlar, kutusu yok , yedek kol var koyu mor olan renk orjinal. totalde 2 kol var kutu içeriği tam...
Amazon şuan en iyi taksiti veren 6 ay taksit veriyor çoğu karta.
Vatan'da 3 taksit veriyor. Paraf'a özel 6 taksit var sadece Vatan'da
Hepsiburada da...
Hocam, sistemi 1 yıldır aynı şekilde aynı bios ayarlarıyla kullanıyorum. Geçemediği hiç bir test olmadı. Memtestten prime95'e denedim sistemde bir problem...
whql sürüm, güncel sürümde de kitleniyor, bir önceki whql'de de kitleniyor. Sürücü çökme mesajı almıyorum ama bildirimlere uyarı geliyor aniden kapandığı...