cemozgen isimli üyenin son içerikleri

1. C

QD-OLED Monitör kullananlar baksın

woled monitörler için önerileriniz var mı hocam? doğru kullanabiliyor muyum hiç bir fikrim yok.
  2. C

IOS 17 pro parlaklık sorun hk

otomatik parlaklıgı kapat kankam
  3. C

NS200 Projelik Toplama HK.

sen naneyi yemişsin kankam haberin olsun
  4. C

1080P'ye alışmış biri 2K'ya geçmeli mi?

daha monitörü açtığın an farkı anlıcaksın merak etme geç direkt paran varsa
  5. C

9950X3D + RTX 5090 sistemden tam verim alamıyorum – BIOS ve OC ayarları yardım

4 slotlu ramde hiç bir şekilde performans alamazsınız 2ye çekin düzelir
  6. C

9800x3d alıp 16 gb ram ile idare etmek mi 7800x3d + 32 gb ram mi

kardeşim sen git 9800x3dni al 1 ay gezersin 16yla ne var bunda madem 2. rame para verilecek öbür ay ver gitsin güncel sistem kullan ne kadar güncel o kadar uzun ömür bu kadar basit
  7. C

Oled monitör renk ayarları nasıl olmalı?

hocam fotoğrafla uğraşamam valla, ilk ayarların haricinde başka bişey ayarlı değil zaten, vrr kullanmıyorum , beyaz dengesi 7.5k ayarlı, hdr falan da kullanmıyorum benim gözüme böyle hoş geliyor diğer ayarlarda solukluk hissediyorum nedense
  8. C

evet imzamda var, xg27aqdmg
  9. C

Lolde fps drop yaşıyorum

merhabalar, imzadaki sistemle lolde drop yemeye başladım, sorun 8k hz mouse'dan oluyor, 4kya çekince düzeliyor. wl mouse beast x pro bbl edition kullanıyorum. normalde olmuyordu 8kda kullanıyordum hep mouse'u nolduda drop girmeye başladı anlamıyorum var mı bilgili birileri
  10. C

ben sinema modunda kullanıyorum, parlaklık fullde kontrast fullde, gama 2.2
  11. C

XG27ACS gene ama gene bozuldu...

hocalar toplu yanıt vereyim, 3 tane aynı monitörden direkt 3lü kurulum için almıştım zamanında zaten, sonra 1 tanesi bozuldu görüntü bozulmasın diye ala ala ala şimdi 4. kez bozuldu, 1.5 senedir sorunsuzdu bu arada onu da belirtteyim, bugün bi açtım pcyi böyle, ben de tüm konuların altına bu...
  12. C

yok hocam gri renkte oluyor
  13. C

gri ekranda duran şeyler discord açıkken görünüyor, kırmızı beyaz olan şey ise monitörü kendi tuşundan kapatıp tekrar açtığımda görünüyor, neden olur bu?, daha önce 3 kere aynı monitörü iade etmiştim allah belasını versın bu modelın
  14. C

Öneri Max 20.000 TL Geniş ve Konforlu Koltuk Önerisi (xDrive Sancak'tan Geçiş)

hocam ben minyon bir insanım, 167-65kg bir insan olarak benim düşüncem şöyle, bilgisayar koltukları bana hep büyük geldi içinde kayboluyorum resmen, bu yüzden hawk fab v6 kullanırken gidip wratihtten spyne t3 pro aldım, her bölgesi ayarlayabiliyor ve normal koltuklara göre ebatları daha küçük...
  15. C

YURTDIŞINDAN KONSOL GETİRME İŞİ

tak calıstır kankam sıkıntı yok
Geri