cemozgen isimli üyenin son içerikleri

1. C

(Brn Motors Ankara Subayevleri ) Pilot Expertiz Hatasız Diye Satılan Şaseleri İşlemli Araç Hakkında Yaşadığım Olay

tamam hocam, 3 sene önce yurt dışından kask getirttim oraya 25 günde elinde dedi 60 günde getirdi 3 sene önce 30k vermiştim...
  2. C

Gen5 SSD Arıyorum. Ne Alabilriim

kioxia pro g2 ile 9100 pro arasında ne fark var hocam? 4k bir fiyat farkı var arada
  3. C

ben gen 5 ssd hakkında bilgi istiyorum gen 5 alacağım gen 4 alıp tasarruf etmek istemiyorum.
  4. C

günlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut. 2. ssdyi de gidip gen4 almayım diye gen5 alacağım geleceğe dönük olsun işte.
  5. C

(Brn Motors Ankara Subayevleri ) Pilot Expertiz Hatasız Diye Satılan Şaseleri İşlemli Araç Hakkında Yaşadığım Olay

brn motor dediğiniz eğer motosiklet şubesine de sahipse onlar tam bir orul orul o*** çoc**dur. o sahibini de görürsem yakalayıp indirecem bir gün.
  6. C

valla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?
  7. C

2. bir ssd alacaktım renegede pcie 4 var şuan pcde, almışken gen 5 alayım diyorum 1tb ne önerirsiniz?
  8. C

Öneri Xiaomi buds 5 pro vs sony wf 1000xm5

wf-1000xm6 kullanıyorum, 5i de kullandım 5 tavsiye etmiyorum ses olarak anc olarak başarılı ama konfor çok kötü. kulaklık malzemesinden dolayı kayıyor kulaktan sürekli
  9. C

Öneri OLED Monitor Onerisi

almışken 4k al bence bu bütçeye. 42kya pg27ucdm aldım ben çok memnunum amazon depo'dan.
  10. C

Çözüldü✓ Donanımım İyi Fakat Cs2'de Düşük FPS Alıyorum. Neden?

tek kanal ramden kaynaklı olabilir belki.
  11. C

R7 9800x3d & RTX 5080 İçin Sıvı Soğutma

hydroshift 2 kare ekranlı var yukarıda birisi önermiş, cok memnunum alabilirsin ses soluk çıkmıyor üzerinde tl fanlar var.
  12. C

4k OLED Monitör Arıyorum.

bana sorduysanız eger ucdmyi aldım hocam ben şuana kadar memnunum bayağı iyi ya. wow olmadım sadece ama ürün on numara. ucwm eylül sonunda stoklarda olacakmış 70k olur. dual mode ve rgb stribe için 30k üste vermek mantıksız olurdu diye düşünüyorum
  13. C

trueblack1000 yokki pg27ucdm benim monitör
  14. C

akşam detaylı inceleyip test edicem hocam hepsini bir ton para verdik kullanalım. hdr seçimleri nasıl olmalı monitörde? hdr400 var console gaming vs, dolby atmos da var
  15. C

consolehdr yapıp dinamik parlaklık diye bi muhabbet var onu açınca daha güzel geldi gözüme, hdrda parlaklık az gibi oluyor çünkü anlamıyorum tam hdr işlerinden.
Geri