cemozgen isimli üyenin son içerikleri

1. C

ARORA SPECIAL 125 ile Kuryelik Yapılır mı?

şimdiden geçmiş olsun, yukarıdaki arkadaşa yüklenmişsin ama çok ama çok haklı, 2 teker üstünde her şey kafada biter, kaza geliyorum demez orası ayrı. bu kafayla motosiklete binmemeni öneririm, abssiz motosiklete binilmez, ucuz etin yahnisi de yavan olur bu da kulağına küpe olsun. kaza yaparım...
  2. C

Yardım Yunus polisten dayak yedim napmalıyım

ne alaka kardeşim insanların görünüşüne göre dayak mı atılır? veya sürdüğü motora göre? belki efendi biris ama parası cgye yetti ne var bunda? kask takmamaktan yazsın cezayı geçsin dövmek ne? saçma sapan savunmalar yapmayın
  3. C

Yardım Yunus polisten dayak yedim napmalıyım

büyük ihtimalle adanadasın :)
  4. C

İ9 13900k hayal kırıklığımı, napıcam?

izmirde pc pro var benim arkadaşım, cem gönderdi beni de baksınlar kasana
  5. C

Kendi kendine bilgisayar res atıyor

yok hocam ısınma vs. prizle alakalı eminim.
  6. C

hayır, 850w fsp marka psum var, psu kaynaklı değildir alalı 1 yıl oldu daha. çünkü prize bağlı philips huelar var onlarda anlık gidiyor geri geliyor o yüzden psudan şüphelenmiyorum
  7. C

lol oynuyorum imzadaki sistemimde, pc kendi kendine res atıyor ama pc üzerindeki ışıklar falan da gidiyor, sanırım prizden oluyor. priz öneriniz var mıdır kaliteli sorun cıkartmayacak
  8. C

2k oledden 4k olede geçilir mi

yok valla, 3lü monitör var hepsinin parlaklıgı fullde :D
  9. C

anladım hocam, bu tarz özellikler bana biraz saçma geliyor ben şahsen gysnc bile kullanmıyorum. lolde sorun yaratıyor. elmb,antiflicker cart curt hiç birisini kullanmıyorum. hdr kullanıyor musunuz? ben sinema modunda full parlaklık full kontrast şeklinde kullanıyorum monitörü sabit.
  10. C

Çözüldü✓ Valorant ve lol de sistemim iyi olmasına rağmen düşük fps alıyorum

lol optimizasyon olarak boktan bir oyun, aldığın fpsler çok normal. 240 kitli oynamak istiyorsan x3d işlemci al keyfine bak.
  11. C

ne farkı var hocam bu ikisinin? bir de benim xg27aqdmg ne kadar eder sizce?
  12. C

ne önerirsiniz 4k için peki şuan? 27 inç istiyorum 2 tane daha monitör oldugu ıcın büyütmeme gerek yok 27 gayet iyi geliyor. hem dediğiniz gibi maksat daha keskin görmek zaten.
  13. C

ee naptınız peki hocam :D 1770510980 fps oyunu yok, aaa ve lol oynuyorum hocam.
  14. C

XG27AQDMG kullanıyorum main monitör olarak , 5080'e geçiş yaptım 4k oled monitöre geçiş yapılır mı? oled konusunda bir çok gelişme oluyor sanırım tandemler vesaire, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  15. C

1.9tdi avf ivmelenme sorunu

gptye sor
Geri