cemozgen isimli üyenin son içerikleri

1. C

ROG Azoth Extreme Alınır mı?

Yorumlarınızı bekliyorum kullanan tecrübesi olan varsa eğer, hb'den betaplus teknolojiden almayı planlıyorum peşin fiyatına taksit var iş bankasında 1k da maxipuanım var. Betaplus gaming gen tr'nin mi oluyordu?
  2. C

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

4070, hitman 3te crush, 9070xt valorantta oyundan atıyordu oynatmıyodu kaç tane driver denedim, 5080e geçtim sıfır sorun.
  3. C

Sapphire 9070XT Nitro+ Beyazı (Gride Olabilir) Çıkıyor 🔥

arkadaş şu sapphire neden nvidiaya üretmiyor tilt oluyorum, şu kart tasarımı direkt aynı şekilde 5070ti 5080 olsa mesela efsane olurdu
  4. C

Sınırsız bütçeye en iyi klavyeyi arıyorum.

Nasıldır hocam? kablosuz kullanımda performans düşüklüğü mü yaşıyorsunuz?
  5. C

var tabii ki kendi sitesinde extreme de yazıyor düz olanda yazmıyor ama o da aynı ürün olan polling booster ile 8k kullanılabiliyor şuan kullanıyorum.
  6. C

azoth ta veriyor azoth extreme de veriyor, apomakerlerin de var ama tasarımlar kötü
  7. C

wootingler kablolu diye biliyorum hocam, kablosuz arıyorum.
  8. C

Azoth aldım, çift basıyor lanet. İade edeceğim o yüzden. Aradığım özellikler, %75 olması,ve kablosuz 8K vermesi. Fiyatı önemli değil. Azoth gibi sade bir tasarım olmalı. Rengarenk keycapler falan beğenmiyorum şimdiden teşekkür ederim.
  9. C

Arctic iii 360 pro hakkında soru

yok hocam sıfır ses, kasanızlada alakalı olabilir belki, gpu ve cpu cooler haricinde 7 tane daha fan var onların da sesi gelmiyor bana
  10. C

sabit devir değil, işlemci ısısına göre kendisi boostluyor, ama pompa sabit %100de
  11. C

420mm pro olmayan var pompa %100de gram ses yok benimkinde
  12. C

Yardım Wraith Mouseler/Klavyeler Alınır Mı?

kendine ait mousepadlerini değiştirdim daha önce, w75 bbl var, wl mouse beast x bbl var, sorunsuz hepsi, 7hz sonus iem almıştım cızırtı geliyordu geri gönderdim iademi yaptılar, insanlar kötülüyor forumda genel olarak ama şans işi kendin bilirsin
  13. C

Klavye arıyorum, kablosuz ve 8kHz

teşekkür ederim hocam. bulamadım şu anda stokta yok sanırım booster. azothttan memnun musunuz? ilerleyen dönemde çift tıklama falan yapıyor demişler ama
  14. C

anladım, ürün genel olarak max 1k destekliyor diye okudum, 8k hz'i nereden ayarlıyorsunuz? armory createden mi?
  15. C

herhangi bir dongle alabilir miyiz? hangi dongle'ı kullanıyorsunuz hocam?
Geri