günlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut. 2. ssdyi de gidip gen4 almayım diye gen5 alacağım geleceğe dönük olsun işte.
valla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?
wf-1000xm6 kullanıyorum, 5i de kullandım 5 tavsiye etmiyorum ses olarak anc olarak başarılı ama konfor çok kötü. kulaklık malzemesinden dolayı kayıyor kulaktan sürekli
bana sorduysanız eger ucdmyi aldım hocam ben şuana kadar memnunum bayağı iyi ya. wow olmadım sadece ama ürün on numara. ucwm eylül sonunda stoklarda olacakmış 70k olur. dual mode ve rgb stribe için 30k üste vermek mantıksız olurdu diye düşünüyorum
akşam detaylı inceleyip test edicem hocam hepsini bir ton para verdik kullanalım. hdr seçimleri nasıl olmalı monitörde? hdr400 var console gaming vs, dolby atmos da var
consolehdr yapıp dinamik parlaklık diye bi muhabbet var onu açınca daha güzel geldi gözüme, hdrda parlaklık az gibi oluyor çünkü anlamıyorum tam hdr işlerinden.