cemozgen isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri RX 7900 GRE satıp 3080 ti ALINIR MI ?

terbiyesiz herif banlayın ya şunu
  2. C

Hepsiburada stokları hk.

10+ stok vardı hocam bi gecede bitmemiştir ya sanırım. Fiyat zaten iyiydi en ucuz orasıydı kk çıkmasını bekliyorum diye alamadım
  3. C

Hepsiburada stokları hk.

hepsiburadanın kendisiydi hocam.
  4. C

Hepsiburada stokları hk.

Rog astral 5080 alacaktım, hepsi buradada 10+ stok vardı dün bakmaya devam ediyordum fiyat düşer mi diye de bugün stok kalkmış tamamen , normal mi bu durum hepsinin satıldığını zannetmiyorum bilerek mi kaldırıyorlar acaba? kk başvurdum 9taksitle alabileyim diye kalkmış ürün...
  5. C

AM5 7500F Sistem Valorant Donma Sorunu

ramlerle alakalı bir sorun yok hocam aynı sorunu bende yaşıyorum hepsini test ettim.
  6. C

takipteyim konuyu bakalım çözülebilecek mi, gpun nedir
  7. C

hb falan bilmiyorum ancak, amazonun politikası şu şekilde : eğer satıcı amazon değilse fakat gönderici amazonsa 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkın var. satıcı amazon olmak zorunda değil ama gönderici amazon olmak zorunda.
  8. C

Oyun bozuk sanırım ya da biostan yaptığımız bir şeyler çakışıyor bilemiyorum bios'u defaulta çekip deneyebilirsin istersen ben denemedim. Usb sesi geliyor pc tamamen kitleniyor bende de. 1 senedir aynı şekilde kullandığım sistemde sorun yarattı bendede garip, reddit vs çözümler aradım...
  9. PS5 PRO 10/10 KOZMETİK 2 ADET KOL
    Satılmış

Satılık PS5 PRO 10/10 KOZMETİK 2 ADET KOL

Elimdeki PS5 Pro'yu kullanmadığım için satıyorum, 2-3 haftada bir fifa oynamak için açıyorum sadece, hiç bir sorunu yoktur kozmetik olarak 10 üstünden 10'dur. Ürünü 12 aralık 2024 tarihinde almanyadan aldım, mediamarkt.de üzerinden satın aldım kredi kartım ile, dekontu duruyor. Ürünün kutusu...
    35,000.00 TRY
  10. SAPPHIRE 9070XT NITRO + SORUNSUZ.

Satılık SAPPHIRE 9070XT NITRO + SORUNSUZ.

07.03.2025 tarihinde İncehesap üzerinden satın aldım, kart sorunuszdur dilediğiniz tüm testleri yapıp gönderebilirim. ROG ASTRAL 5080 alacağım için satıyorum. Takas sadece bu kart ile bulunmaktadır. Onun harici bir takas teklif etmeyin lütfen. Kutu içeriği tamdır, kutudan çıkan GPU Holder...
    35,000.00 TRY
  11. C

Playstation 5 Pro satmak istiyorum

Almanyadan kuzenime aldırıp getirtmiştim geçen sene bu zamanlar, kutusu yok , yedek kol var koyu mor olan renk orjinal. totalde 2 kol var kutu içeriği tam sizce ne kadar eder piyasasını hiç bilmiyorum. Ps hesabımda da fc26 var.
  12. C

Taksitli ekran kartı nereden alabilirim?

hayır, hitman orjinal hocam epicten almıştım.
  13. C

bilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadım :) bluetoothla alakalıysa da çözümü yok. sıkıntı aldım valoranta giremeyince.
  14. C

Hocam, sistemi 1 yıldır aynı şekilde aynı bios ayarlarıyla kullanıyorum. Geçemediği hiç bir test olmadı. Memtestten prime95'e denedim sistemde bir problem yok. AMD tarafında bir bokluk var çözülemiyor belliki.
  15. C

whql sürüm, güncel sürümde de kitleniyor, bir önceki whql'de de kitleniyor. Sürücü çökme mesajı almıyorum ama bildirimlere uyarı geliyor aniden kapandığı için sistem fabrika ayarlarına döndü tarzı bir mesaj. 1767828338 bakıyorum hocam 2. elde düşünüyorum zaten, sıfırlarını bilip ona göre değer...
Geri