Cemşit isimli üyenin son içerikleri

1. C

Nvlddmkm olay kimliği 13 hatası

Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 1.5 yıl önce HP OMEN 16 aldım. İlk aylarda gayet memnundum fakat sonradan oyunları kaldırmamaya başladı. Ya yükleme ekranındayken ya da çalıştıktan yaklaşık 5 dakika sonra uygulama kapanıyor veya siyah ekranda takılıyor. Format atmadan önce bu hatayı bilgisayar...
  2. C

Sistem iyi fakat oyunlar kapanıyor

Arkadaşlar bir fikri olan yok mu? Servise götüreceğim zaten muhtemelen yazılımsal bir problem boşuna masraf yapmayalım. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum
  3. C

ilk mesajda belirttiğim gibi format attım, formattan önce "uygulamanın grafik donanımına erşimi engellendi" hatası veriyordu uygulamayı kapatınca şimdi ise hata belirtmeden kapatıyor.
  4. C

Bakımlar yeni yapıldı scannow vs o tür komutları da girdim. Her şey sorunsuz gibi gözüküyor illet bir sıkıntı
  5. C

Eyvallah hocam ekran kartını kullanma noktasında sıkıntı yok acaba başka ne sebebi olabilir
  6. C

Kullanıyor diye zannediyorum hocam çünkü hangi ekran kartını kullanacağını seçebiliyorum. Fakat kendi kendisine geçiyorsa bunu nasıl anlayabilirim?
  7. C

Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 1.5 yıl önce HP OMEN 16 aldım. İlk aylarda gayet memnundum fakat sonradan oyunları kaldırmamaya başladı. Ya yükleme ekranındayken ya da çalıştıktan yaklaşık 5 dakika sonra uygulama kapanıyor. Format atmadan önce bu hatayı bilgisayar "uygulamanın grafik...
Geri