cemyildiz isimli üyenin son içerikleri

1. C

0xc0000428 Hata Kodu Acil!

Merhabalar, 3-4 saat önce bilgisayarımı yeniden başlattım fakat uzun süre açılmadı ve böyle bir hata verdi - normalde hemen yeniden başlatırdı.- bilgisayarı kapatıp tekrardan açtığımda sadece bu uyarı çıkıyor. Yeni format isosu oluşturdum -rufus üzeri- ve sistemin onarması için F1’e basmama...
  2. C

PC'nin kendi kendine kapatması

ekran kartı 2.el 2k da ultra ayarlarda oynatıyorum. Fanları çok açmadı kendisi şimdi açınca 70lere dönüyor, işlemci ise oc de olduğu için galiba
  3. C

PC'nin kendi kendine kapatması

Merhabalar, bilgisayarı toplayalı 2 ay oldu kendi kendine 2.kez kapanıyor. İşlemci sıcaklığı 76 derecelerde, Ekran kartı 82 dereceye ulaştı en son kapanmadan önce, ekrana görüntü vermeyi kesti mouse klavye bağlantısını kapattı bir süre çalıştıktan sonra otomatik olarak kendisini kapattı bunu...
  4. C

Fanın akış yönü (egzoz-üfleme)

Merhabalar, Toplamda 6 tane fanım var (2si nzxt sıvı soğutma fanı - 4ü kasa fanı) öndeki 3 tane kasa fanını hava alışı üste 2 tane sıvı soğutmayı egzoz ve arkadakini de egzoz yapmayı düşünüyorum. Fakat fanların hangi yönü havayı çekip hangi yönü egzoz yapmasında yardımcı olduğunu bilmiyorum...
  5. C

ASUS B650-PLUS ANAKART

Arkadaşlar merhaba, sistem topladım. kasa olarak corsair 4000d airflow aldım (ekstradan da 2 tane fan aldım). 4 fan ekstradan da sıvı soğutmanın 2 fanı gelmekte 6 fan olmakta bu kadar fanı anakartıma takabilir miyim? yoksa fan kontrolcüsü almalı mıyım?
  6. C

2K Oyuncu Monitörü (maks. 8000TL)

Hayırlı olsun hocam, ben ips model arıyordum ondan ötürü bunu da düşünmüştüm VA panel yazıyor
  7. C

Hocam VG27AQZ buldum, 7bine sizce hangisini tercih edeyim?
  8. C

Arkadaşlar, 2k oyuncu monitörü arıyorum önerir misiniz?
  9. C

Rtx 3080’i bir sistem için parça önerileri

Evet hocam, monitör ekipmanlar bir de kasanın diğer parçalarıyla beraber
  10. C

Rtx 3080’i bir sistem için parça önerileri

Merhabalar, elimde asus tuf 3080 10gb var, ona uygun bir pc toplamak istiyorum. Monitör, mouse ve klavye dahil önerilerde bulunursanız sevinirim. Not: 2k'da oynamak istiyorum.
  11. C

Sistem önerisi >> ASUS TUF 3080

Merhabalar, Elimde ASUS TUF 3080 var, buna uygun sistem toplamak istiyorum. Şöyle bir şey yaptım fakat daha uygun/düzgün olarak önerisi olan var mı? 2K oynamak istiyorum. Sistem fiyatını düşürürseniz çok memnun olurum :) iyi forumlar...
Geri