Cengiz Kaan CANBAZ isimli üyenin son içerikleri

1. C

Madlions Mad68 R - Nano68 Alınır mı?

reis nasıl beğendin mi ben de alacağım da
  2. C

SİZCE BU KULAKLIK ALINIR MI?

kablosuz kulakiçi okuldan yeni çıktım kusura bakma hocam
  3. C

kulaküstü istemiyorum ya kulakiçi olması lazım
  4. C

hocam aslında biraz baktım da güzel ses kasabileceğim ve mikrofony iyi olan kulakiçi kablosuz pek bulamadım yardım eder misin
  5. C

hocam örnek verebilir misiniz
  6. C

neden olduğunu da açıklar mısınız
  7. C

arkadaşlar kulak içi güzel ses kasabileceğim tamamen oyun odaklı bir kulaklığa ihtiyacım var sizce bu kulaklık alınır mı? https://www.akakce.com/playstation-aksesuarlari/en-ucuz-sony-ps5-pulse-explore-wireless-mikrofonlu-kulak-ici-oyuncu-kulakligi-fiyati,494910559.html
  8. C

4070 Super vs 4070 hangisi daha iyi

hepinize çok teşekkür ederim 3 fanlı beyaz modelini düşüneceğim sizce siyah kasaya beyaz gpu gider mi?
  9. C

Ekran Kartıma Fan Mı Lazım?

evet
  10. C

akakçede 4070 22k 4070 super ise 28k asus dual ama 1723804108 3 fanlı galax 4070S 25k 4070 dual 22k peki galax iyi midir güvenilir mi ısınır mı zaten şuanki kartımı ısındığından değiştirmek istiyorum bir de performansı düşük biraz da
  11. C

herkese iyi sosyaller. aynı modele bakınca (asus dual) arada 6 bin tl çıkıyor sizce hangisi alınır
  12. C

evet eminim 1723791439 hepsi imzamda yazıyo da ben bu driver işini çözemedim
  13. C

yok her şey normal neyse performansı hallederim ben de sizce fan lazım mı doğal olarak sesli çalışıyor ekran kartının fanı %100 77 79 derecelerde (geç cevap için üzgünüm)
  14. C

peki sizce nasıl ben de performansını arttırırım
Geri