Cengizhan53 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sizce hangisini almalıyım

Asus rog strix scope 2—- hyperx alloy elite 2 Arkadaşlar ikisi arasında çok kararsız kaldım fiyat aynı sizce hangisi alınır
  2. C

Max 3k blue-red switch klavye önerisi

hangisi mesela bi örnek verir misin inceliyim
  3. C

Max 3k blue-red switch klavye önerisi

max 3k blue-red switch klavye önerisi
  4. C

eski google hesabı istiyor

arkadaşlar telefona format attım telefonu kurarken benden eski google hesabımı istiyor ama ben şifresini bilmiyorum şifremi unuttum da olmuuyor google hesabını girmeden telefonu nasıl açarım yardımcı olur musunuz
  5. C

R25 vs CF MOTO450 SR

arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım. r25 veya 450sr sizce hangisini almalıyım. 450sr 2023 model- R25 2017 model sizce hangisi daha mantıklı gerek hız bakımından gerek yakıt bakımından yada kronik sorunları bakımından hangisi daha mantıklıdır?
  6. C

3000-4000 tl arası telefon?

beyler fiyat düşük biliyorum da şöyle 3000-4000 TL arası telefon önerileriniz nedir?
  7. C

4000 TL altı cep telefonu önerisi?

beyler fiyat düşük biliyorum da şöyle 3000-4000 tl arası telefon önerileriniz nedir?
  8. C

Bilgisayar mühendisliği için hangi üni güzeldir?

Kocaeli üniversitesi de mühendislik için iyi araştır derim
  9. C

arabaya yazılım yaptıracam

fiyatlar hakkında bilgin varmı kral
  10. C

arabaya yazılım yaptıracam

arkadaşlar merhaba herkese bende 1.4tsi golf 125hp araç mevcut. ben bu arabaya yazılım attırmayı düşünüyorum. maliyeti falan ne kadar olur ortalama bilgisi olan varmı? yazılımın bi zararı falan olur mu?
  11. C

steam para birimim euro oldu

anladım inşallah düzelir bakalım
  12. C

steam para birimim euro oldu

steam de oyun alırken bir hata oluştu ve steam i yeniden başlatınca para birimim euro oldu mağaza ülkesi hollanda diye gözüküyor. steam desteğe yazdım ama geri dönmüyorlar 2 gün oldu bilgisi olan varmı?
  13. C

pc açıyorum ekran siyah

kime sorduysam elim boş döndüm. nasıl bi sorunmuş ya
  14. C

pc açıyorum ekran siyah

vallaha kral 2 yıldır pc bende sıfır olarak aldım bilgisayarı şu son 2-3 aydır böyle 1685806391 psu dan kaynaklansa ben format attıktan sonra 10 gün falan sıkıntısız çalışıyor ondan sonra tekrar aynı hata oluyor
  15. C

pc açıyorum ekran siyah

psu 650w 80+ bu sıkıntı yaklaşık 2-3 aydır böyle
Geri