Öyleymiş. Ben direkt anakartla alakalıdır diye düşündüm. İşlemcide yokmuş.
1732894085
Onda da gözükmüyor. Voltaj düşürmem lazım. Yani işlemciye maks 1.30...
İşlemcime ayar yapmak istiyorum bu yüzden biraz araştırdım genelde PBO açık ve +200 mhz hız aşımı ve voltaj düşürmek için all core -30 yaptıklarını duydum...
Anladım hocam. O zaman 3. fan olayını iptal ederim. Fiyatlar her geçen gün artıyor. En kötü ilerde satarım ya da dediğim gibi yedekte kalır. Kuponum olmasa...
Yok ya fan olayını sevdim ondan.
Thermalright TL-C12C-S
Bu Fanı aldım. Uyguna geliyor aslında fiyatı. Yedekte tutacağım. İndirim kuponum da var ondan...
Üst kısma aldığım 3 fan iyi duruyordu. Egzos fanı da değiştireceğim bu yüzden. Egzos fanım ID Cooling marka bir fan. Egzos fan biraz sırıtıyor üstteki...
3 fanı nasıl birleştirdin hocam? Hangi fan çoklayıcısını aldıysanız bana da link atar mısınız sipariş vereyim.
Bir de 3. fan nereye bakmalı hocam onun da...
Memnunum. 4-5 senedir kullanıyorum. Yani ramlere değer biraz dedim ama hiç değmedi. Üstte de 3 fan da var toplam 9 fan oldu soğutucuyla beraber. memnunum.
Fan tutucuyu klips, kilit ya da lastikle bir şekilde hallederim. Fan çoklayıcı önerebilir misin hocam? Hangisini almalıyım bir link atarsanız ona göre...
Arkadaşlar 3 lü fan alacağım. Birini egzos fan olarak takacağım. 2 tane fan artmış olacak. Ben de birini soğutucuya ekleyim diyorum. Td500 kasam var. Önde...
Son 1 senedir falan CPB yani Core Performance Boots kapatamıyorum. Resimde görüldüğü gibi silik gri şeklinde üstüne ne tıklanıyor ne geliyor. İşlemcim R5...
Aynı şeylere ben de denk geldim. Belki birbirinin adı altında iki kuruluşdur ya da farklı bir olayları vardır. Şahsen aynı olduğuna inanıyorum. Stoklar eş...