Amazon üzerinde faizsiz 4 taksitli şekilde aylık 1700 TL ye denk geliyor. Ben şuan alamam bütçe sıkıntım var. Fakat takibe aldım. Sizin gibi fiyatlarının...
Aynen sanırım öyle. Sıfır 5700x3d almak mantıklı mı? Taksitli şekilde almayı düşünüyorum. 7000 TL fiyatı var. Şöyle 5500 TL falan düşse çok iyi olurdu...
Hocam bende de R5 3600 var ekran kartımda RTX 2060. Senin gibi fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Şahsen R5 5600e geçmeyi düşünüyorum sonrada iyi bir ekran...
Yani ddr5 için anakart ram ve yeni işlemci de gerektiği için daha fazla masraf ediyor. Ddr5 sistemi 3-5 sene sonra yeni sistem alınca geçerim. Şuanlık bu...
Sistemim: Amd R5 3600 işlemcim, Asus Dual 5600XT ekran kartım var.
Sistemimi yükselteceğim. Ekran kartı olarak 3070 veya 6800XT (hangisi uygun gelirse)...
Ben 1 senedir nays kullanıyorum. Youtube için maalesef yok. Sipay geçecektim fakat Akbank tarafından bilgilerin çalındığı ya da sizin adınıza hesap açılma...
Ekran kartım için çift fan almıştım. Satıcı tek fan yolladı. 1 haftadır müşteri hizmetleri ve satıcı ile konuşuyorum defalarca vaka oluşturup bir şeyler...