Aga daha yeni işlemci yükselttim. Drop giriyor mu? Adamlar ve karakterim sürekli ışınlanıyordu 2 saat öncesine kadar. Şuan bir tık düzeldi gibi ama var hala...
Bende CS2 de sıkıntı yaşıyorum. Faceit girdik arkadaşlarla karakterim ışınlanıp duruyor. ping aşırı yüksek oyun hem oynanamaz halde hem de yasaklandım...
Yok doğru takmışım. Ben yanlış söylemişim. Şuan yanmıyor Argb si bir de hepsini çıkartıp tel başına taktım yine yanmıyor. Sanırım fanın argb olayı gitti...
Yani başka yer yoktu 3 pinli girişini mecbur 4 pinli çıkışa taktım. Farklı fanlar olduğu için sanırım emin değilim. Sil baştan bir daha takmak istiyorum ama...
Hocam benim kasam TD500 3 tane önde kendi stok fanı var. Egzos fan olarak zamanında aliexpress üzerinden ID Cooling XF120-25 argb fan almıştım. Sıkıntısız...
En iyisi test etmek hocam ultra da 1080p oyunda girin işlemci turbo boost açık şekilde. Sıcaklık değerlerinize aşırı yüklenirse zaten sistem kendini...
Normalde indirim bekliyordum fakat bir an gaza gelip Amazondan 5700x3d aldım 6600 TL ye 4 taksitle. Daha yükselir diye hemen aldım. Elimde thermalright...