Arkadaşlar daha önce hiç operasyon bileti almadım ve kasa açmadım. Gerek pahalı olduğundan ve şans işi olduğundan. Steam üzerinde haftalık kasalardan 36...
Her sene teknoloji kat be kat gelişiyor artık yetişemiyoruz ki. Aldığımız günün ertesi günü yeni teknoloji çıkıyor dün aldığımız eski kalıyor.
Bütçe varsa...
Bende uzun aüre en azından AM6 çıkana kadar kalacağım için işlemci yükselttim 5700x3d kullanıyorum. Baya fark etti değişince. CS2 oynuyorum sürekli fps 2...
Aga ben wincredit yazdığımda 600 jeton toplayın diyor sonra altında ufak yazıyla şuan bu etkinlik aktif değildir diyor. Yani bir türlü katılamadım. Çok...
H
Hocam bende önceden 1110 kredi vardı. 1000'i wincreditten, 110'u aylar önce mh'den almıştım. Şimdi bu mouse'a 590tl ödedim bir de şimdi 1000 kredi daha...
Hertz Kullanımına Bağlı 8000 Alırsan Tabi 3 Günde Biter 1000-2000 Kullanırsan 15 Gün Gider Bide 15 Dk'da Şarj Oluyor Zaten Tuvalate Giderken Koy Sıçarken...
Ben kullanıyorum 1 senedir. Memnunum. Yay sesi yok yani kulaklık taktığım için genelde hiç hissetmiyorum. Green switch olması gerektiği gibi sesli. Onun...