Ben işte Asya arabalarindada o rahatlığı bulamadığım için biraz suvda aircrossa kaydım seat ateca da baktım ecotsi yani mantıklı gelmedi bilmiyorum Asya üretim araçlarda konfor yalitim biraz zayif can sıkıcı suanki aracim Corolla 2020 benzinli LPG yok yani konfor yalitim konusu+yakıt beni...
İşte fiyat konfor yalitim+ eat8 olması aircrossa çekiyor insani
aslında herkesin bahsettiği bu dpf adblue vs yeni mevcut dizellerde aynı olay bide şey arasında kaldım hibrit alsam ne kdr sağlıklı kullanabilirim diye düşündüm
1781495629
Evet bazı kişilerde sorun cikmiyormus tamamen kullanim ile...
Haklısınız işte adblue iptali kökten çözüm olduğunu veya duzgun kullanim uzun süre gider diye soylentiler var gördüğüm kadariyla dpf için artik ayda 2-3 kez uzun yolda partikül temizlemeye sokarim öyle çözeyim diyorum
Bende işte 1.5 dizel Aircross 23/24 bütçeye göre bir ihtimal 25 düşündüm hibrit versiyonlarına baktim ama biraz tuhaf tipli 23 mode kasa olarak guzel duruyor ve hibrit sistemi hiç kullanmadim alismislik kaynaklı dizel diyorum aslında
Youtubeden baktım incelemelere memnun olmayan yok gibi
1781248764
Yani o algıyı yıktılar bende ya kullanıcı yorumları özellikle yakın cevremde köyümde psa araclari çok arttı memnun değilim diyen yok gibi ama ben çok kararsız biriyim 😔
C5 AİRCROSS
EAT 8 VS OLMASİ İLGİ CEKİCİ
ADBLUE İPTALİ İLE SORUN COZULUYORMUS DENİLİYOR SİZCE DURUM NEDİR KULLANAN BİLEN VARMİ MEMNUNMUSUNUZ ALİNİR BİR ARAC Mİ