cengizzhann isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri C5 Aircross 1.5 Bluehd

Şimdi baktım evet dediginiz gibi Toyota sorunsuzlukla bilinen marka guvenmese ortak çalışma yapmazdı haklısınız
  2. C

Evet biraz pahalı gibi Sagolasin reis dusunuyorum fikir almadan kör kütük atlamayim diye araştırıyorum işte
  3. C

Ben işte Asya arabalarindada o rahatlığı bulamadığım için biraz suvda aircrossa kaydım seat ateca da baktım ecotsi yani mantıklı gelmedi bilmiyorum Asya üretim araçlarda konfor yalitim biraz zayif can sıkıcı suanki aracim Corolla 2020 benzinli LPG yok yani konfor yalitim konusu+yakıt beni...
  4. C

Kia hibrit 1.6 onu düşündüm kararsız kaldım 😂 Renault Austral 1.2 e tech onuda düşündüm Skoda Elroq Elektriklimi alsam acaba diyede düşündüm sanırım dizel alıcaz gibi 😂
  5. C

İşte fiyat konfor yalitim+ eat8 olması aircrossa çekiyor insani aslında herkesin bahsettiği bu dpf adblue vs yeni mevcut dizellerde aynı olay bide şey arasında kaldım hibrit alsam ne kdr sağlıklı kullanabilirim diye düşündüm 1781495629 Evet bazı kişilerde sorun cikmiyormus tamamen kullanim ile...
  6. C

Tamamdir hocam Zevkli olmalı 😂 İncelicem hocam
  7. C

Haklısınız işte adblue iptali kökten çözüm olduğunu veya duzgun kullanim uzun süre gider diye soylentiler var gördüğüm kadariyla dpf için artik ayda 2-3 kez uzun yolda partikül temizlemeye sokarim öyle çözeyim diyorum
  8. C

Bende işte 1.5 dizel Aircross 23/24 bütçeye göre bir ihtimal 25 düşündüm hibrit versiyonlarına baktim ama biraz tuhaf tipli 23 mode kasa olarak guzel duruyor ve hibrit sistemi hiç kullanmadim alismislik kaynaklı dizel diyorum aslında
  9. C

Youtubeden baktım incelemelere memnun olmayan yok gibi 1781248764 Yani o algıyı yıktılar bende ya kullanıcı yorumları özellikle yakın cevremde köyümde psa araclari çok arttı memnun değilim diyen yok gibi ama ben çok kararsız biriyim 😔
  10. C

Anladim tamamdir teşekkür ederim
  11. C

teşekkür ederim hocam 5008 çok büyük gibi geliyor gözüme sanki
  12. C

C5 AİRCROSS EAT 8 VS OLMASİ İLGİ CEKİCİ ADBLUE İPTALİ İLE SORUN COZULUYORMUS DENİLİYOR SİZCE DURUM NEDİR KULLANAN BİLEN VARMİ MEMNUNMUSUNUZ ALİNİR BİR ARAC Mİ
Geri