CenkE. isimli üyenin son içerikleri

1. C

TV İCİN QLED Mİ DLED Mİ?

Arkadaslar 50 55 inç bir tv almayi düşünüyorum dolayisiyla qled düşündüm Hepsiburada'da arasinda kaldığım ilanlari ekliyorum, en son bi tv baktim ama dled nedir QLED e gore daha mi canli renkler verir bilemedigim icin sormak istedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim...
  2. C

Öneri Kulak içi kulaklık önerisi lazım

hmm aldıgın yerden kaynaklı olabilir fakat jbl müthistir niye oyle oldu ki diyemeyecegim ama memnun kalmadıysan anker bakabilirsin hem bütçen de fazlaymış
  3. C

Televizyona TV box önerisi

xiaomi tv box S (2. nesil)
  4. C

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

hmm listeye ekledim :blobdance: 1753734256 kablonet altyapısı yokmus maalesef ya
  5. C

tesekkur ederim dostum degerlendirecegim mutlaka :giggle:(y)
  6. C

Öneri Kulak içi kulaklık önerisi lazım

Sanırım bütçenin altında ama jbl wavebuds 2 tercih edebilirsin 4 5 aydır kullanıyorum daha performans dusuklugu almadım sahsen.
  7. C

Şuanki evimde şehrin gobeginde altyapı sorunu olan o çözüldüğünde boş port sorunu olan ve sadece adsl turk telekom altyapısı olan, sistemime mobil veri bağlatacak kadar kesilen yavaş internet sağlayıcılı adresimden yarın yeni bir adrese tasınıyorum. Vdsl altyapısı mevcut fiber yok fakat açıkçası...
  8. C

1000 TL bandında klavye önerisi

arkadaslar laptopun klavyesini kullanmaktan sıkıldım ve sıcaklık oldugunda kotu etkiliyor performansimi 2. klavye olarak kullanmak icin yuzde 70 falan olursa sevinecegim kucuk, fiyat performans bi klavye arıyorum
  9. C

Laptopa harici ekran kartı takmak istiyorum

termal macunu 4 yıl once falan değişti fakat fan temizligini yılda 1 veya 2 yapiyorum
  10. C

reis uniye sehir dışına gidicem o yuzden toplayamiyorum suan hem bütçem yok hem de laptop almak istemiyorum bidaha ondan suan karar asamasindayim ya
  11. C

İyi forumlar arkadaşlar yaklaşık 12 yillik acer marka bir laptopum var. Yılların getirdigi yorgunluk ve gelismelerle artik fps oyunlarinda bile 60hz gibi düşük bir ekran hızına sahip olmasına rağmen fpste bunu karşılayamıyor. Universiteye gideceğim icin hem yeni pc alma hem de toplama konusunda...
  12. C

Laptop İşlemci Yükseltme

Yok hocam SATA SSD olarak gözüküyor 2020 de eklenmiş.Yakında içini açıp bakacağım
  13. C

Laptop İşlemci Yükseltme

Kısa sürede döneceğim indiriyorum. 1644407137 120 gb ssd var. 1644407565 1644407753 Hız Testinde Hiçbirşey çıkmıyor hocam
  14. C

Laptop İşlemci Yükseltme

Peki şuanki 110 gb ssd artı 500 gb hdd alsam bir hız artışı yaşanır mı (Eski ssd nin üzerine 500 gb hdd)
  15. C

Laptop İşlemci Yükseltme

Aynen 2020 gibi farkettim tabii ben ilk aldığım zamanlar hiç kurcalamadığım için biraz geç oldu.O zamanlar sadece ödev için fln kullanıyordum
Geri