Arkadaslar 50 55 inç bir tv almayi düşünüyorum dolayisiyla qled düşündüm
Hepsiburada'da arasinda kaldığım ilanlari ekliyorum, en son bi tv baktim ama dled nedir QLED e gore daha mi canli renkler verir bilemedigim icin sormak istedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim...
hmm aldıgın yerden kaynaklı olabilir fakat jbl müthistir niye oyle oldu ki diyemeyecegim ama memnun kalmadıysan anker bakabilirsin hem bütçen de fazlaymış
Şuanki evimde şehrin gobeginde altyapı sorunu olan o çözüldüğünde boş port sorunu olan ve sadece adsl turk telekom altyapısı olan, sistemime mobil veri bağlatacak kadar kesilen yavaş internet sağlayıcılı adresimden yarın yeni bir adrese tasınıyorum. Vdsl altyapısı mevcut fiber yok fakat açıkçası...
arkadaslar laptopun klavyesini kullanmaktan sıkıldım ve sıcaklık oldugunda kotu etkiliyor performansimi 2. klavye olarak kullanmak icin yuzde 70 falan olursa sevinecegim kucuk, fiyat performans bi klavye arıyorum
İyi forumlar arkadaşlar yaklaşık 12 yillik acer marka bir laptopum var. Yılların getirdigi yorgunluk ve gelismelerle artik fps oyunlarinda bile 60hz gibi düşük bir ekran hızına sahip olmasına rağmen fpste bunu karşılayamıyor. Universiteye gideceğim icin hem yeni pc alma hem de toplama konusunda...