cenker isimli üyenin son içerikleri

1. C

FC25 Oynarken Görüntü Gidiyor ve Ekran Kartı Fanları Hızlanıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 3 hafta önce bu sorun başladı. fc25 dışındaki oyunlarda hiçbir şekilde bu sıkıntıyı yaşamadım. fc25'de de güncelleme sonrası düzelmişti fakat dün gelen güncellemeden sonra tekrar bu sıkıntıyı yaşamaya başladım. Maçta olmama gerek bile...
  2. C

Xbox Wireless Controller

Merhaba Amazonda 1600tlye düşmüş https://www.amazon.com.tr/Xbox-Wireless-Controller-Deep-Pink/dp/B0BS9W2FDY/ref=sr_1_1?keywords=xbox%2Bcontroller&qid=1695948835&refinements=p_89%3AXbox&s=videogames&sr=1-1&th=1&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20 bu kol alınır mı? Bu fiyata daha iyi bir seçenek var...
  3. C

Superlight vs Hero

Arkadaşlar ben superlight için para biriktiriyordum hatta bu ay sonunda alacaktım fakat itopyada hero indirime girmiş ve 1000tl şuanda. Superlight ise 2000tl. Sizce 1000TLye değecek kadar fark var mı yoksa hero mu almalıyım ?
  4. C

sonunda sipariş veriyorum

normalde bekliyordum ama 3060 çok geç çıkıyor o kadar bekleyemem hem doların da ne olacağı belirsiz belki çok pahalı olur diye pişman olmamak için alıyorum 1602004290 teşekkür ederim 1602004304 teşekkür ederim 1602004315 teşekkür ederim dostum
  5. C

teşekkür ederimm
  6. C

teşekkür ederim dostum
  7. C

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html ekran kartını rtx2070s işlemciyi r5 3600 ana kartı asrock b450m pro ile değiştirerek sipariş veriyorum dostlar bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederimm ❤️
  8. C

9000TL sistem toplama

bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Galax da gayet iyi bir marka güvenilirdir.
  9. C

9000TL sistem toplama

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html ekran kartını galax rtx2070 super işlemciyi ryzen 5 3600 anakartı asrock b450m pro yapıp alabilirsin. Ben de bunu almayı düşünüyorum şuanlık
  10. C

RTX3000 SERİSİ YAKLAŞIYOR

2070s gucundeyse ben zaten 2070s alicam pek de beklemem gerek miyor o zaman 3070e bütçem zaten yetmez
  11. C

RTX3000 SERİSİ YAKLAŞIYOR

9j bütçem var sence beklemeli miyim ? dolar çok artıyor daha da artacağından korktuğum için hemen almayı düşünüyordum bir de 3060 2021 yılında çıkar muhtemelen yeni yıl zamlariyla falan alabilir miyim bu bütçeye
  12. C

Her bütçeye uygun sistem tavsiyeleri (ÖNERİ )

tamamdır teşekkür ederim
  13. C

tamamen dediğin gibi mi alıyım yoksa başka bir şey degistirmeme gerek var mı
  14. C

2070s li önerdiğini almayı düşünüyorum teşekkürlerr
  15. C

10-11k sistem tavsiyesi (monitör dahil)

normalde 3060 ı bekliyordum fakat dolar almış başını gidiyor daha da artmadan sistem almaya karar verdim bana güzel bir sistem önerir misiniz 9k pcye verip kalanini da monitöre vermeyi düşünüyorum
Geri