Merhaba dostlarım yaklaşık 10 sene öncesinde oynamış olduğum oyun şimdi aklıma geldi ismini unuttum belki hatırlarsınız diye sizinle de paylaşmak istiyorum.Oyunda arabalarla ilgili çeşitli şeyler yapıyorduk.Bildiğiniz futbol barajı oluyordu geriden rampadan hızlanıp arabayla gol olmaya...
Hocam anakart değiştirdim şimdi h110 a geçtim şöyle bir sıkıntı var ilk defa karşılaştım anakart güç girişi 2 tane var PSU dan çıkan ayrı ayrı takabiliyor muyum
1689342310
Bakıcaz hocam benim eski PC den bakıcam PSU yeterli mi diye bir de ben temizlemeye kalktım stok soğutucu söktüm sadece ekran kartına hava tuttum hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmedi eve geçicem yarım saate yardımcı olur musun
saolun hocam ilginiz alakanız için teşekkür ederim bi de kasayı görmek lazım kaç GB psu olduğunu bilmiyorum yarın gidip bakacağım tahmini ne kadar psu gerekli minumum bu sistem için
fırsat hocam işte bütçe kısıtlı diye hiç m2 ye girmedim ben kioxia forumda en f/p önerilen ve sıkıntısı az olan bir sata ssd diye direkt ordan tercih yapmıştım