-Cenker isimli üyenin son içerikleri

1. -Cenker

Oynadığım Eski Oyunun Adını Unuttum

Merhaba dostlarım yaklaşık 10 sene öncesinde oynamış olduğum oyun şimdi aklıma geldi ismini unuttum belki hatırlarsınız diye sizinle de paylaşmak istiyorum.Oyunda arabalarla ilgili çeşitli şeyler yapıyorduk.Bildiğiniz futbol barajı oluyordu geriden rampadan hızlanıp arabayla gol olmaya...
  2. -Cenker

Dostlarım İ1135G7 işlemci fc24 kaldırır mı

hocam direkt iş bilgisayarı gibi bir şey ekran kartı hd graphics var
  3. -Cenker

Dostlarım İ1135G7 işlemci fc24 kaldırır mı

Dostlarım merhaba malumunuz fc24 fiyatı düştü bende değerlendirmek istedim iş amaçlı şöyle bir notebookum var fc24 ü kaldırır mı
  4. -Cenker

Çözüldü✓ G4400 Uygun Ekran Kartı Önerisi Verirmisiniz

Hocam ikiside giriyor fark eder mi hangisini taktığım
  5. -Cenker

Hocam anakart değiştirdim şimdi h110 a geçtim şöyle bir sıkıntı var ilk defa karşılaştım anakart güç girişi 2 tane var PSU dan çıkan ayrı ayrı takabiliyor muyum 1689342310
  6. -Cenker

Anladım hocam şuan şöyle bir ekranda kaldı 1689340052
  7. -Cenker

Benim eski PC de p5p43td diye asusun anakartı var h110 daha mı iyi bundan hocam
  8. -Cenker

Bakıcaz hocam benim eski PC den bakıcam PSU yeterli mi diye bir de ben temizlemeye kalktım stok soğutucu söktüm sadece ekran kartına hava tuttum hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmedi eve geçicem yarım saate yardımcı olur musun
  9. -Cenker

aynen öyle hocam da direkt alkole tutunmayın hayatın güzel yönlerini görmeye çalışın can bu sonuçta ihmale gelmez :)
  10. -Cenker

ahahahahaha hocam ekonomi bu kadar kötüyken en iyi şeyi yapmışsınız anlık o boşluk hissiyle hiçbir dert tasa olmadan anın tadını çıkarmak.. :D
  11. -Cenker

desenize ekstra bi 600-700TL daha masraf çıktı :(
  12. -Cenker

saolun hocam ilginiz alakanız için teşekkür ederim bi de kasayı görmek lazım kaç GB psu olduğunu bilmiyorum yarın gidip bakacağım tahmini ne kadar psu gerekli minumum bu sistem için
  13. -Cenker

saolun hocam ilginiz için ama ssd yi sıfır almak daha mantıklı değil mi sizce zaten aynı fiyattalar
  14. -Cenker

fırsat hocam işte bütçe kısıtlı diye hiç m2 ye girmedim ben kioxia forumda en f/p önerilen ve sıkıntısı az olan bir sata ssd diye direkt ordan tercih yapmıştım
  15. -Cenker

h110m-k 1689299133 sata ssd ler daha ucuz oluyor diye biliyorum m2ler zaten pahalıydı şimdi daha da uçmuştur diye düşündüm hocam
Geri