Merhaba dün iphone xr aldım 2.el bugün telefonla konuşmaya çalışıtığımda sesim çok az gidiyor hopörlere geçince düzeliyor sadece aramalarda oluyor bu sorun sesli notlar gayet iyi çalışıyor gürültü engellemeyi kapattım fakat geçmedi yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba üniversite için max 14.000 TL'ye laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
en az 512 gb ssd
8 gb ram
işletim sistemi olması gerekiyor
sistemde ağır program veya oyun oynanmayacaktır
1666290182
14" olacak
Merhaba Gta 5 oynarken oyunda ilk 10 dakika sorun olmuyor fakat etrafı gezdikçe ram kullanımım aşırı derecede artıyor %99a kadar ulaşıyor arka plandaki uygulamalar kapalı sadece gta çalışıyor . daha önceden sorun yoktu yeni çıktı bu sorun yardımlarınızı bekliyorum (fps sorunum yok )
Sistem...
https://ofisel.com/xprime-omega-oyuncu-koltugu/30409-xprime-omega-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi.html
bu sitede ki koktuklara bakabilirsin bende alışveris yaptım sıkıntı cıkmadı güvenilir site
Merhabalar MX 150 4GB laptop ekran kartına sahibim ekran kartı %1 kullansa bile pc donuyor ve mavi ekran yiyorum mavi ekran hataları ise; VİDEO TDR FAİLURE ve video scheduler internal error DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım normal olarak kullanabiliyorum fakat en güncel ekran kartı...