Tavsiye için çok teşekkür ederim. Sabah işyerinde biraz araştırma yapıp Sycrox V6 sipariş ettim. Daha önce görseydim değerlendirirdim ama bakalım hayırlısı inşallah.
Arkadaşlar linkini bıraktığım 2 ürün arasında kaldım FPS oyunları oynuyorum ama çalıştığımdan dolayı çok fazla bilgisayar da oturamıyorum. Bazen günde 2 saat ama hafta sonları bilgisayar başındayım. A9 Plus 1650 TL gibi bir rakam iken F1 Pro Max 3000 TL aradaki 1350 TL'lik fiyat farkına değer...
Tabi ki alınır ama önemli olan satıcı. Satıcıya dikkat edersen herhangi bir sıkıntı olmaz. Herhangi bir sorun olduğunda iade konusunda daha rahat edersin.
Teşekkür ederim, bende internette bazı Samsung kullanıcılarının SSD'lerinin salt okunur moda geçtiğini ve Samsung'un destek vermediğini vs. okumuştum o yüzden tereddüt ettim. Sanırsam QVO serisinde oluyormuş. Tavsiye için teşekkürler.
Arkadaşlar emlak ofisimiz için depolama amacıyla fotoğrafları, videoları ve sözleşmelerimiz gibi dosyaları depolamak amacıyla HDD yuvasına SATA SSD almak istiyoruz. Laptopda M2 yuvası dolu ve onu ana bilgisayar olarak kullanıyoruz, M2 SSD alamayız. Bilgisayara takılı gömülü sabit alıcam...
Merhabalar. Biz emlak ofisimiz için müşterilerimize sunum yapmak amacıyla bir televizyon almak istiyoruz. Bilgisayardan ve telefondan ekran yansıtarak portföy sunumu yapmak amacıyla televizyon almak istiyoruz. Çok yüksek bir bütçemiz yok. Mümkün olduğunda 20 bin TL'yi geçmeden 15-20 bin arası...
Sağolun teşekkürler. E-Spor yok ama yüksel eloda oynuyorum. 27inç panel ve daha hızlı diye onunla mı oynasam diye düşündüm, o yüzden sordum. Tekrardan teşekkür ederim.
Arkadaşlar elimde 2 monitör var. Birisi 2K 27 inç DELL G2724D 1 MS GTG 165 Hz Fast IP diğeri ise 1080p 24 inç Asus VP249QGR 1ms Mprt 144 Hz. Sizce bu iki monitörden hangisini kullanmalıyım? Birisi diğerine göre daha yüksek hertz daha hızlı ama ekranı daha hem büyük hemde 2K çözünürlükte oynamak...
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Amazon üzerinden Future aldım. Zaten Amazon üzerinden alma sebebim de iade garantisi, eğer beğenmezsem bu seçenekleri değerlendireceğim.