Bir sisteme o kadar para verdiysem ve en iyi ayarlarda en akıcı şekilde oynatamayacaksa zaten...
Çok üzücü olurdu , benim için 10 yıl oynadığım oyunları bu...
@Jiyu
Rica ederim. Yardımcı olabilseydim ne mutlu bana. Benim için 60 fps'in üstünde olduğu müddetçe sorun yok. O yüzden grafikleri sonuna kadar köklerim...
1- Benim aldığım dönemde Biostar almak için fark ödüyordun. Yani şu an olsa ben de Biostar alırdım. 4 ram slotu ve mosfet soğutucu olması güzel. 7500f için...
İnceleme ve videoları baz almak daha mantıklı. Kartların birebir karşılaştırması yoksa tekil olarak incelemelerine bakıp fikir yürütülebilir. 32:18'de diğer...
Selam arkadaşlar, şu an AOC 24G4X kullanıyorum. Monitörde ışık sızması olduğu için Thh'ye başvurdum ve değişim kararı çıktı. Sorun şu ki 24G4X firmanın...
Psu'nun hangi durumda nasıl tepki verdiğini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Driver ve bios güncellemesi ile de çözülmezse G-Sync kapatıp-açma...
Yük altında iken aynısı benim de başıma geldi. Sorunu Nvidia denetim masasından G-Sync'i kapat-aç yaparak çözdüm. Uzun bir aradan sonra geçenlerde tekrar...