Cerade isimli üyenin son içerikleri

1. C

Hikayeli oyun önerisi?

Hocam ne söyleseler oynadım diyorsunuz. Bizim size değil sizin bize tavsiye vermeniz lazım 😁
  2. C

Hikayeli oyun önerisi?

Eski oyunlardan da yazdım. Baldur's Gate 3 Dragon Age: Origins Cyberpunk 2077 Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2 Ghost Of Tsushima Dishonored Fallout 3 Fallout: New Vegas The Elder Scrolls V: Skyrim Mount & Blade II: Bannerlord Max Payne Serisi Far Cry 3 BioShock Infinite L.A Noire
  3. C

TURKCE DUBLAJ OYUN NEDEN YOK?

Daha oyunlarda Türkçe altyazıyı standart hale getiremedik siz dublaj diyorsunuz. Dublaj olmasa da olur ama altyazı olmayınca olmuyor.
  4. C

Yardım CyberPunk Yetenek Ağacı

Bu tamamen oynayış tarzınla alakalı. Ben zeka ve reflekse ağırlık vermiştim. Milleti hacklemek, sinirlerini kızartmak zevkliydi. Otomatik ateş eden silahları sevmediğim için klasik saldırı tüfeği kullanıyordum.
  5. C

Baldur's Gate 3 başında hata mı yaptım?

Ben oynadığım oyunları bir daha oynamıyorum. Bu yüzden hiçbir şeyi kaçırmamak, en iyi itemleri elde etmek istiyorum. Benim kafada olanlar için önden araştırma yapmak mantıklı. Tekrar tekrar oynarım diyorsa her şeyi kendi keşfetmesi tabii ki daha iyi olur.
  6. C

Baldur's Gate 3 başında hata mı yaptım?

O boss'tan çok sağlam bir kılıç düşüyor. 5-6 denemede biraz da şansın yardımıyla kesmiştim.
  7. C

AAA en baba oyun önerileri

Benim için en babaları bunlar. Rdr 2 Baldur's Gate 3 Mass Effect Üçlemesi
  8. C

RDR2 den sonra oynanacak oyun önerisi

Rdr 2'ye benzeyen bir oyun bulamazsın. Oynanışın ağırlığı, animasyon kalitesi açısından TLOU benziyor ama yine de Rdr 2'nin dengi denemez.
  9. C

Hogwarts Legacy Türkçe Yama

Ben Anonymous yamasıyla oynadım. Bu yamayla ilgili bilgim yok maalesef.
  10. C

Hogwarts Legacy Türkçe Yama

El çevirisi yama sadece Anonymous'ta var. O da paralı. Makine çevirisi de olur diyorsanız bu var. https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/hogwarts-legacy-turkce-yama-indir
  11. C

Ryzen 5 7500F ısınma sorunu var mı?

Benimki Cinebench R23'te 87 dereceye kadar çıkıyor. Soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum. Benim işlemci niyeyse çok ısınıyor. Defalarca sök-tak yaptım, farklı farklı macunlar denedim ama nafile. Benimki özel bir durum ama Zen 4 işlemcilerin ısındığı da bir gerçek...
  12. C

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

Aynı işlemciyi kullanıyorum. Cinebench R23'te 87 dereceye çıkıyor. TLOU ve KCD gibi işlemciyi çok kullanan oyunlarda 80 dereceyi görebiliyorum. Soğutucu olarak Peerless Assassin 120 Se kullanıyorum. 3-4 kez söküp tekrar montajladım, farklı farklı macunlar denedim ama 1 derece bile düşüremedim...
  13. C

Kasanın böyle toz çekmesi normal mi?

Normal. Ayda bir süpürgeyle temizlerim orayı. Kasanın içine de anakarta felan değmeden bir süpürge tutarım.
  14. C

Oyun Önerisi Lazım yardımcı olursanız sevinirim

Rdr 2 Baldur's Gate 3 Mass Effect Üçlemesi Dragon Age: Origins Cyberpunk 2077 Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2 Metro Serisi TLOU 1 ve 2 Ghost Of Tsushima Fallout 3 Fallout: New Vegas The Elder Scrolls V: Skyrim Dishonored Mount & Blade II: Bannerlord Crysis Serisi Max Payne Serisi Death Stranding
  15. C

QBTorrentden oyun indirmek zararlımı?

20 küsür senedir korsan kullanırım daha bir şey olmadı. Önlem olarak korsan oyun, program bulunan pc'ye kredi kartı girme yeter. Fitgirl, Dodi Repacks'ten indir.
Geri