Cerade isimli üyenin son içerikleri

1. C

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

Aynı işlemciyi kullanıyorum. Cinebench R23'te 87 dereceye çıkıyor. TLOU ve KCD gibi işlemciyi çok kullanan oyunlarda 80 dereceyi görebiliyorum. Soğutucu olarak Peerless Assassin 120 Se kullanıyorum. 3-4 kez söküp tekrar montajladım, farklı farklı macunlar denedim ama 1 derece bile düşüremedim...
  2. C

Kasanın böyle toz çekmesi normal mi?

Normal. Ayda bir süpürgeyle temizlerim orayı. Kasanın içine de anakarta felan değmeden bir süpürge tutarım.
  3. C

Oyun Önerisi Lazım yardımcı olursanız sevinirim

Rdr 2 Baldur's Gate 3 Mass Effect Üçlemesi Dragon Age: Origins Cyberpunk 2077 Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2 Metro Serisi TLOU 1 ve 2 Ghost Of Tsushima Fallout 3 Fallout: New Vegas The Elder Scrolls V: Skyrim Dishonored Mount & Blade II: Bannerlord Crysis Serisi Max Payne Serisi Death Stranding
  4. C

QBTorrentden oyun indirmek zararlımı?

20 küsür senedir korsan kullanırım daha bir şey olmadı. Önlem olarak korsan oyun, program bulunan pc'ye kredi kartı girme yeter. Fitgirl, Dodi Repacks'ten indir.
  5. C

Bu kadar ışık sızması normal mi ?

Fotodan anlayamayız. Kamera ayarlarıyla oynayıp iso değerini düşürüp çek.
  6. C

Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Altın bizim çapımızda bir ülkenin kontrol edebileceği bir şey değil. Kaç trilyonluk piyasadan bahsediyoruz. Merkez bankası çok yüksek hacimli bir satış yaparsa biraz oynatabilir ama Abd, Çin dururken senin öyle çok bir etkin olmaz.
  7. C

2K monitörde ışık sızması

Çok fazla değilse iade ile uğraşma. Hiç ışık sızması olmayan monitör bulmak cidden zor.
  8. C

Çözüldü✓ Pc kasasının üstüne enerjisi içeceği döküdü

Pc'nin yanında bir şey içersen illaki dökülür. Kasa masanın üstündeyse yanınıza bir sehpa çekip içeceği üstüne koyun. Dökülse bile klavyeye, mouse'a gelmez. Gerçi kasa yerdeyse sehpa da çözüm olmaz. O zaman tek çare bir şey içmemek.
  9. C

❌İndirim Bitti! Pazarama 750TL Hediye Çeki - 600TL

N11'in ilk açıldığı zamanlar aklıma geldi. 100 liralık kuponu 1 liraya almıştım.
  10. C

6 GB vram masaüstü pcde 1080p için yeterli mi

Full ayarlarda yetmez. 12 gb vram artık yeni standart oldu.
  11. C

The Last of Us nasıl indiririm

DODI Repacks sitesine gir aramaya The Last Of Us yaz.
  12. C

Yardım LG 24GS65F-B Alınır Mı ?

1 yıldır 24GS60F-B kullanıyorum. Ondan önce 6 ay AOC 24G4X kullandım. AOC'nin renkleri bariz daha iyiydi. Çünkü renk gamutu daha genişti. Renk gamutu daha geniş modellere bakmanızı öneririm.
  13. C

Mousepad'i nasıl temizleyebilirim ?

Ben elektrik süpürgesine fırça başlık takıp süpürüyorum. Silmeye gerek kalmıyor.
  14. C

Korsan oyun indirip sonradan orjinalini indirince oyun orjinal olmuyor

Eğer sorun başka bir şeyden kaynaklanmıyorsa aklıma gelen tek şey korsan oyundan arta kalan dosyalar. Oyunu silsen de kenarda köşede dosyalar kalabiliyor. Mesela Appdata klasöründe oyunlardan arta kalan dosyalar bulunuyor.
  15. C

Çözüldü✓ İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler. THH hızı ve yeni ürün

Monitör gibi sorun çıkma ihtimali yüksek ürünleri kesinlikle Amazon'dan alın. Bu hatayı bir kere ben de yaptım ama akıllandım.
Geri