Eski oyunlardan da yazdım.
Baldur's Gate 3
Dragon Age: Origins
Cyberpunk 2077
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
Ghost Of Tsushima
Dishonored
Fallout 3
Fallout: New Vegas
The Elder Scrolls V: Skyrim
Mount & Blade II: Bannerlord
Max Payne Serisi
Far Cry 3
BioShock Infinite
L.A Noire
Bu tamamen oynayış tarzınla alakalı. Ben zeka ve reflekse ağırlık vermiştim. Milleti hacklemek, sinirlerini kızartmak zevkliydi. Otomatik ateş eden silahları sevmediğim için klasik saldırı tüfeği kullanıyordum.
Ben oynadığım oyunları bir daha oynamıyorum. Bu yüzden hiçbir şeyi kaçırmamak, en iyi itemleri elde etmek istiyorum. Benim kafada olanlar için önden araştırma yapmak mantıklı. Tekrar tekrar oynarım diyorsa her şeyi kendi keşfetmesi tabii ki daha iyi olur.
El çevirisi yama sadece Anonymous'ta var. O da paralı. Makine çevirisi de olur diyorsanız bu var.
https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/hogwarts-legacy-turkce-yama-indir
Benimki Cinebench R23'te 87 dereceye kadar çıkıyor. Soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum. Benim işlemci niyeyse çok ısınıyor. Defalarca sök-tak yaptım, farklı farklı macunlar denedim ama nafile. Benimki özel bir durum ama Zen 4 işlemcilerin ısındığı da bir gerçek...
Aynı işlemciyi kullanıyorum. Cinebench R23'te 87 dereceye çıkıyor. TLOU ve KCD gibi işlemciyi çok kullanan oyunlarda 80 dereceyi görebiliyorum. Soğutucu olarak Peerless Assassin 120 Se kullanıyorum. 3-4 kez söküp tekrar montajladım, farklı farklı macunlar denedim ama 1 derece bile düşüremedim...
Rdr 2
Baldur's Gate 3
Mass Effect Üçlemesi
Dragon Age: Origins
Cyberpunk 2077
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
Metro Serisi
TLOU 1 ve 2
Ghost Of Tsushima
Fallout 3
Fallout: New Vegas
The Elder Scrolls V: Skyrim
Dishonored
Mount & Blade II: Bannerlord
Crysis Serisi
Max Payne Serisi
Death Stranding
20 küsür senedir korsan kullanırım daha bir şey olmadı. Önlem olarak korsan oyun, program bulunan pc'ye kredi kartı girme yeter. Fitgirl, Dodi Repacks'ten indir.