Aynı işlemciyi kullanıyorum. Cinebench R23'te 87 dereceye çıkıyor. TLOU ve KCD gibi işlemciyi çok kullanan oyunlarda 80 dereceyi görebiliyorum. Soğutucu olarak Peerless Assassin 120 Se kullanıyorum. 3-4 kez söküp tekrar montajladım, farklı farklı macunlar denedim ama 1 derece bile düşüremedim...
Rdr 2
Baldur's Gate 3
Mass Effect Üçlemesi
Dragon Age: Origins
Cyberpunk 2077
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
Metro Serisi
TLOU 1 ve 2
Ghost Of Tsushima
Fallout 3
Fallout: New Vegas
The Elder Scrolls V: Skyrim
Dishonored
Mount & Blade II: Bannerlord
Crysis Serisi
Max Payne Serisi
Death Stranding
20 küsür senedir korsan kullanırım daha bir şey olmadı. Önlem olarak korsan oyun, program bulunan pc'ye kredi kartı girme yeter. Fitgirl, Dodi Repacks'ten indir.
Altın bizim çapımızda bir ülkenin kontrol edebileceği bir şey değil. Kaç trilyonluk piyasadan bahsediyoruz. Merkez bankası çok yüksek hacimli bir satış yaparsa biraz oynatabilir ama Abd, Çin dururken senin öyle çok bir etkin olmaz.
Pc'nin yanında bir şey içersen illaki dökülür. Kasa masanın üstündeyse yanınıza bir sehpa çekip içeceği üstüne koyun. Dökülse bile klavyeye, mouse'a gelmez. Gerçi kasa yerdeyse sehpa da çözüm olmaz. O zaman tek çare bir şey içmemek.
1 yıldır 24GS60F-B kullanıyorum. Ondan önce 6 ay AOC 24G4X kullandım. AOC'nin renkleri bariz daha iyiydi. Çünkü renk gamutu daha genişti. Renk gamutu daha geniş modellere bakmanızı öneririm.
Eğer sorun başka bir şeyden kaynaklanmıyorsa aklıma gelen tek şey korsan oyundan arta kalan dosyalar. Oyunu silsen de kenarda köşede dosyalar kalabiliyor. Mesela Appdata klasöründe oyunlardan arta kalan dosyalar bulunuyor.