Arkadaşlar selam 1 yıla yakındır vxe r1 kullanıyorum dün bir talihsizlik sonucu mouse um kırıldı tamir görmeyecek şekilde ben de fazla abartmadan r1 modelinin üst modeli olarak vxe r1 pro max veya fantech helios 2 pro (suanda indirimde)almayı düşünüyorum ama aralarındaki farkı tam olarak...
Arkadaşlar selam yaklaşık bi 6-7 ay önce aldığım vxe r1 mouse umun tekerlegi yukarı aşağı yaparken random şekilde çalışmaya başladı CS2 gibi oyunlarda zıplamak için mouse tekerleğini kullanıyorum fakat şuan yukarıya çekerken aşağı yapıyor aşağı çekerken yukarı yapıyor iyice gidik durumda ne...
başta hata veriyordu ama ryzen masterdan duzelttim sonra per core curve optimizer actim -25 offset ile ve ne yapsam da normal bir stabil fps degeri goremiyorum kafayi yemek uzereyim dayi simdilik afmf 2.1 kullaniyorum biraz delayli gibi ama bakalim
ryzen 7 5700x3d dusunuyorum hocam sence ekran kartıyla bir sikinti cikarir mi 1080p monitorum var ve monitor yukseltirsem yine 1k devam ederim diye dusunuyorum
lujtfen biri yardimci olabilir mi valorant cs gibi oyunlarda ortalama aldigim fps 200-250lerdeyken catisirken vs. bir anda 100lere kadar fps im dusuyor neyden kaynakli veya cozumu ne olabilir sistemim : r5 5500 rx6700xt 16gb 3200mhz ram kioxia m2 ssd asus prime b550m-k
dayim benim de bugun elime geldi mouse actigimdan beri takılmalar var ve kasa hemen dibimde masanin arada mesafe yok hani oyunda windowsta takılıyor nasıl çözdün yardım eder misin