Merhaba geçen hafta deathadder v3 pro fareyi aldım ve oyun oynarken nadiren de olsa takıldığını gördüm. Dediğim gibi çok fazla olmadı şu ana kadar ama olunca rahatsız ediyor. Bir de fareyi incelediğimde sol tıkın altındaki ızgaralı yapıda küçük bir delik gördüm. İlk başta çok önemsemedim ama...
Merhaba, Razer Basilisk faremi iade ettim ve yeni fare alacağım. Bu iki fare arasında çok kararsız kaldım gönlüm Razer Deathadder dan yana çünkü genel olarak razer fare kullandım. Sizce hangisi daha iyi olur?
Razer Deathadder V3 Pro
ASUS ROG GLADIUS III
(Tutuş tipim Claw)
Merhaba, Razer Basilisk V3 X HyperSpeed kullanıyorum dün ne yazık ki faremde bir şey fark ettim. Faremde sol tıka basılı tutarken ve yavaş yavaş şiddeti azaltınca ben sol tıkı bırakmadan fare kendisi sol tıka basmayı bırakıyor ve ben bir şey sürüklerken, seçerken, hareket ettirirken oyunlarda...
Merhaba, Razer Viper Mini faremi garantiye yolladım fakat yapılamadı ve karşılığında hepsiburada üzerinden 2500 tl kupon verdiler. Bu bütçede hangi fareleri alabilirim Glorious Model O Wireless ilgimi çekti. Önerilerinizi bekliyorum mümkünse wireless olursa iyi olur.
Merhaba, Hepsiburada üzerinden satın aldığım Razer Viper Mini faremi 1,5 ay önce scroll tuşu çalışmadığı için Hepsiburada üzerinden tamir talebi oluşturdum. Talebin açılmasından 2 gün sonra fare teknik servise iletildi ve 20 iş günü içerisinde olumsuz sonuçlandı ve tamir edemedik dendi. Talebin...