Cernop4371 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Rx 6650 xt hotspot normal midir?

Merhaba Gta 5 Enhanced oynarken hotspot 102-103 dereceye kadar çıkıyor. Bu sıcaklık herhangi bir sıkıntı yaratır mı
  2. C

Çözüldü✓ Razer Deathadder V3 Pro ara sıra takılıyor.

Merhaba geçen hafta deathadder v3 pro fareyi aldım ve oyun oynarken nadiren de olsa takıldığını gördüm. Dediğim gibi çok fazla olmadı şu ana kadar ama olunca rahatsız ediyor. Bir de fareyi incelediğimde sol tıkın altındaki ızgaralı yapıda küçük bir delik gördüm. İlk başta çok önemsemedim ama...
  3. C

ASUS ROG GLADIUS III vs Razer Deathadder V3 Pro

Hocam Basilisk modelini çok fazla sevemedim biraz daha hafif ve hızlı fareler tercihimdir ama tutuşu gayet rahattı.
  4. C

Hocam V3 x Hyperspeed kullanıyordum. Peki hocam Logitech G PRO x Superlight V3 Pro bunun ile aynı fiyat sizce hangisi benim için en iyisi olur.
  5. C

Peki V3 Pro nun ne gibi artısı var
  6. C

Merhaba, Razer Basilisk faremi iade ettim ve yeni fare alacağım. Bu iki fare arasında çok kararsız kaldım gönlüm Razer Deathadder dan yana çünkü genel olarak razer fare kullandım. Sizce hangisi daha iyi olur? Razer Deathadder V3 Pro ASUS ROG GLADIUS III (Tutuş tipim Claw)
  7. C

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Sol Tık Sorunu

Merhaba, Razer Basilisk V3 X HyperSpeed kullanıyorum dün ne yazık ki faremde bir şey fark ettim. Faremde sol tıka basılı tutarken ve yavaş yavaş şiddeti azaltınca ben sol tıkı bırakmadan fare kendisi sol tıka basmayı bırakıyor ve ben bir şey sürüklerken, seçerken, hareket ettirirken oyunlarda...
  8. C

2000-2600 TL mouse Önerisi

Hocam değişimi onayladım fakat kendileri biz gönderemiyoruz diyip onun yerine kupon verdiler.
  9. C

2000-2600 TL mouse Önerisi

Merhaba, Razer Viper Mini faremi garantiye yolladım fakat yapılamadı ve karşılığında hepsiburada üzerinden 2500 tl kupon verdiler. Bu bütçede hangi fareleri alabilirim Glorious Model O Wireless ilgimi çekti. Önerilerinizi bekliyorum mümkünse wireless olursa iyi olur.
  10. C

Değişim için Razer Viper Mini muadili Razer Basilisk V3 x Hyperspeed mi?

Yeterli gibi, kablosuz olması işime yarayacaktır ara sıra fps oyunları oynuyorum çok farkeder mi bu ağırlık?
  11. C

Şu anda idarelik olarak rampage bygame-m1 kullanıyorum ve 160gr bence yine bi ferahlık yaşarım.
  12. C

O zaman bunu tercih edeceğim, hem zaten kendi faremin scrool tuşu bozuk. Elim orta büyüklükte çok sıkıntı olur mu?
  13. C

Merhaba, Hepsiburada üzerinden satın aldığım Razer Viper Mini faremi 1,5 ay önce scroll tuşu çalışmadığı için Hepsiburada üzerinden tamir talebi oluşturdum. Talebin açılmasından 2 gün sonra fare teknik servise iletildi ve 20 iş günü içerisinde olumsuz sonuçlandı ve tamir edemedik dendi. Talebin...
  14. C

RX 6650 XT It Takes Two oynarken 86°C gördü.

@emreBeoa sonuçlar bu şekilde çıktı ı.
Geri