Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim ramleri sipariş ettim tek 32 almadım 2x16 aldım ilerleyen zamanda yetmediğini düşündüğümde ddr5e yukseltebilirim o zaman daha fazla masraf edecegim muhtemel anakart ram vs derken suanlik bana uzun süre gideceğini tahmin ediyorum burda sizlere bir sorum...
3 4 ay sonra bir 32 daha alabilirim sürekli bilgisayar başında biri değilim sadece yükseltmek istediğim için araştırma içerisindeyim bendekiler 8gb 3600mhz cl18 alacağım farklı markanın 32gb 3600 cl18 olduğunda o 3 4 ay suresince 40gb olarak kullanmada sorun olmaz sanırım markadan dolayi
şuan 2×8 kullaniyorum ramlerimi yükseltmek istiyorum butcem şuan için 2000 civarında 2×16 mi alayım yoksa başta tek 32 gb alıp ilerleyen zamanda 2. 32 alsam mı daha iyi tek 32 beni bir süre idare eder mi? fiyat olarak baktığımda 2×16 ile tek 32 aynı fiyat bandında anakartim msi pro h610m e 64...
Ac surumunden sonra Windows update bazı güncellemeler geldi yaptım sonra açtığımda realtek uygulaması calismiyordu ama 2+1 ses sistemim çalışıyor birde son sürümü yükleyeceğim biosu jaklar takılıyken bakalim çalışmaya devam edecekmi usb ses kartım gelsinde burada güncelleme yaparım
Son bi güncelleme daha yapayım şu aleti sipariş verdim geldiginde deneyeceğim eski bios sürümü ile eğer usb olarak görürse yeni biostada çalışır muhtemel o zaman en guncelini yüklerim
n11'den Ugreen 2.1 USB Ses Kartı Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
Aynı sorun bendede var 2+1 ses sistemini kullanamıyorum hamgi biosu kurmaliyiz
1718137471
Hay Allah razı olsun yükledim o biosu direk gördü
1718137729
Hatta realtek audio console bile açılır oldu. Demekki yeni biosta realtek açılmadığı için görmüyordu sistem
Para iadesi bile gelmedi daha hergun arayıp şikayet talebinde bulunuyorum. Naysla almıştım banka red veriyormuş sözde iban istediler bakalım beklemedeyim.
youtubeda bununla ilgili videolar mevcut arastirabilirsin, flash belleğe ios dosyasını atıp temiz kurulum yaparsın zor bisey değil. Sonrada kod alıp orjinale çevirirsin