ces-0717 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Dolandırıldım, Ne Yapmalıyım?

Çok geçmiş olsun hocam. Benim ikinci el elektronik eşyalardan uzak durmamın sebeplerinden birisi de bu durum. Umarım en kısa zamanda hayırlı bir sonuca varırsınız.
  2. C

❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3.000TL

Benimki de onaylandı gözüküyor daha kargoya verilmemiş.
  3. C

Amd 7 7800X3D Tray işlemci

Hocam ben memnun kalırım başkası kalmaz öyle bakma sonuçta insanız hepimiz:) mesela üstte pttavm den link atılmış ama ben de oraya hiç güvenmem ve alışveriş yapmam ama arkadaş sürekli yapıyordur memnundur. Ben de yeni katıldım foruma iyi araştır yine de son kararını öyle ver.
  4. C

Kasa msi mag pano 100r sinerji'den aldım. Ssd corsair 1 tb Sıvı soğutma msi mag I360 tebilon indiriminden almıştım. Anakart msi b850 tomahawk max Psu fsp 850w Ekran kartı benim mevcut sistemde var 3060ti şimdilik onu kullancam. 5070ti düşünüyorum Hepsi tamam parça parça gelmeye başladı bugün...
  5. C

Farklı model yok diye biliyorum bu işlemcinin. Her satıcı farklı frekans değeri yazıyor fakat aynı işlemci. Ben hepsiburada ve amazon dan alışveriş yaparken öncelik hepsiburada ve amazon satıcı olmasına bakıyorum direkt müşteri hizmetleri ile muhatap oluyorum valla diğer satıcılardan hiç ürün...
  6. C

Hepsiburada satıcı sepette %5 indirim yapıyor 16.062 TL'ye aldım sabah.
  7. C

İki kasa arasında kararsız kaldım

hocam ssd Corsair Force Serisi MP600 PRO NH 1TB sipariş verdim. Kasayı MSI MAG PANO 100R PZ sipariş verdim. Aslında en başta düşündüğüm kasa oydu fakat fiyat uçuk geliyordu. Sinerji'de görmemişim bu fiyatı dikkat etmemişim demek ki. Cevaplar için çok teşekkürler. Bakalım toplama işini nasıl...
  8. C

Evet 1 Tb 1 Adet. Soğutucusu yok diye yorumlar okudum fakat zaten anakartın kendi soğutucu var yeter sanırım.
  9. C

Teşekkür ederim. Bu konu dışında fakat aynı satıcı şu ssd satıyor sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/wd-blue-sn5100-1tb-wds100t5b0e-7100-6700mb-s-pcie-gen-4-0-m-2-2280-nvme-ssd-pm-HBC0000AHG01L?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K
  10. C

Anakartı uygun fiyata almıştım ekstra bonus, peşin taksit vs derken şuan arkadan bağlantı için pekte değiştirmek içime sinmiyor yani sorun değil benim için. Psu iptal ettim attığınız Corsair marka kasa gerçekten hoşuma gitti alacağım büyük ihtimal. msı I360 sıvı soğutucu almıştım dün Tebilon...
  11. C

Hocam sadece ssd ve kasa kaldı. FSP Model VITA-850GM marka psu aldım fakat daha gelmedi. Attığınız likteki iyimiş aslında gold olması ayrı avantaj. Olmazsa psu iptal edip bu kasayı da söyleyebilirim sanırım. Hepsiburada'da mevcut
  12. C

SSD tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Ben de ssd arayışındayım. Söylediğiniz fiyatta 2 tb hangi markalarda var link atabilir misiniz? 2 Gündür araştırıyorum 1 tb olanını 7 k altında göremedim henüz.
  13. C

Öneri Aerocool Kasa alınır mı?

Merhaba. Kasayı aldınız mı memnun musunuz?
  14. C

Öncelikle herkese merhaba aranıza yerine katıldım. msi b850 tomahawk max anakarta uygun kasa arıyorum. Burada konuları inceledim ve şu iki kasa arasında kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa önerisini sunabilirse sevinirim. XPG Case Battlecruiser Oyun Kasasi MSI MAG PANO 110R PZ Teşekkürler.
Geri