Savcı dolandırıldı ertesi gün parasını bulup iade ettiler. Yüz binlerce insan var dolandırılıp şikayet eden fakat ben daha parasını iade alan görmedim. Çevremde de bu şekilde çok insan var mağdur. Bir sene önce Adliyeye gidip şikayet ediyor fakat şikayet ile ilgili halâ daha herhangi bir işlem...
Benim AM4 sistemde gigabyte 3060ti var onun pedleri ölmüştü artık. Üzerindekileri kumpasla ölçtüm ram ve vram farklı ölçülerdeydi. ram 0.60 vram 0.9 geliyordu. Gigabyte destek ekibine seri numarasını yazarak orjinal ölçüleri aldım. 0.65 ve 1mm olduğunu söylediler. 0.65 piyasada olmadığı için...
3 yıl 1080p va panel kullandım. 1 ay önce 2k olede geçtim. Diğerini de yanına koydum kullanıyorum ibret alsın diye :D
şaka bir yana inanılmaz fark etti gerçekten tavsiye ederim.
Hocam ben geçen sene Ağustos ayında kuzenime getirttim Almanya'dan 19 bin TL'ye. TR fiyatları o zaman 22-26 civarıydı. Şuan 30 üzerinde sıfır fiyatlar. 28-29 a Kadıköy'de satılıyor ithalatçı garantili. İkinci el en azından en düşük 20-23 e gider diye düşünüyorum.
Tam işaretlediğin kısımda ayar vidası var alyan ile ayarlanabiliyor. Yanında göndermiş olmaları lazım. Saat yönüne doğru çevirirsen sıkıyorsun, saat yönünün tersine çevirirsen gevşetiyorsun. Önce sık sonra yavaşça gevşeterek elinle kontrol et tabi biraz kuvvet vermen gerekir. Bunu denerken önce...
Eylül ayında 1200 TL'ye North Bayou NB F80 Ergonomic Profosyonel 17-32inch almıştım renk dışında bir fark yok sanırım fakat aynı satıcı olmasına rağmen neden farklı linkte anlayamadım. Neyse attığını da aldım kodla beraber. Yeni monitör için kullanırım teşekkürler :)