ces2424 isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! 15.029 TL MSI SPATIUM M480 PRO 4 TB

sıcaklık sorunlarından şikayetçi olanlar ve fimware yükseltmesinden sonra benzer sorunlar yaşanmaya devam etmiş, 15 verip sıkıntılı cihaz almak istemem doğrusu.
  2. C

Şurada ki mevzu yüzünden iade etmeye karar verdim; https://forum-en.msi.com/index.php?threads/m480-pro-2tb-any-firmware-updates.410875/
  3. C

ben kızdım kendinlerine mail attım. ups ile benimki kargoya verildi. muhtemelen sırayla ilk kim aldıysa gönderiyorlar. sitelerinde stok yok çünkü, en ben almışta olabilirim. ben aldıktan sonra stok sıfırlandı.
  4. C

bende sipariş verdim, hala kargoya vermediler?
  5. C

Yardım PTT Kargo Gümrük ücreti Hangi Aşamada Belli Oluyor

ev adresinize tebligat gelecek, gümrükten çekmek için müşavir vs tutmanız gerekecek
  6. C

Yardım PTT Kargo Gümrük ücreti Hangi Aşamada Belli Oluyor

geçmiş olsun, muhtemelen takıldı. eğer gümrük ücreti çıkmış olsaydı dağıtıma gönderilirdi.
  7. C

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

işte bu yüzden kampanyayı sonlandırdılar :D 1200 TL ye 40 sipariş nedir yahu :D bereket versin.
  8. C

yerel depo ürünlerinin çoğalmasını bekleyin, ve ayrıca wincredit kısmında yerel depo ürünlerinin çıkmasını bekleyin. en azından vergisiz kampanyaya katılmak daha mantıklı olur.
  9. C

sepete gidip sonra geri geri yapinca veriyor. vermiyorsa zorlamayin, ben alamadim diğer hesaptan. muhtemelen tek cihaz, tek hesap uzerinden veriyor.
  10. C

+ vergiside var ama. 300x0.60= 180TL
  11. C

Yerel Depo ürünler wincredit çıkmaya başladığında katılmak daha mantıklı olur. Boşu boşuna extra vergi vermemek daha mantıklı olur.
  12. C

Yeni cihaz tek hesap ile iptal etmediğiniz sürece arka arkaya veriri.
  13. C

şimdilik ürün almaya değmez, 4000tl ye satılan ürünğ 9500 tl gibi bir fiyata satıyorlar şuanda. bir çok üründe o şekilde yüksek kar marjı uygulanıyor. çinli satıcılara gümrük vergisini ödeyerek alsak bile çok daha uyguna gelir bir çok ürün.
  14. C

Yerel Satıcı başvuruları açıldı sayılır, şuanda sadece davet alan işletmeler kayıt olabilir. https://tr.seller.temu.com Ayrıca bigshop türkiyede yerel bir işletme, kendi deposundan ürünleri gönderiyor. Kısaca yeni bir trendyol doğuyor şuanda kundakta bir bebek gibi Bknz...
Geri