sıcaklık sorunlarından şikayetçi olanlar ve fimware yükseltmesinden sonra benzer sorunlar yaşanmaya devam etmiş, 15 verip sıkıntılı cihaz almak istemem doğrusu.
ben kızdım kendinlerine mail attım. ups ile benimki kargoya verildi. muhtemelen sırayla ilk kim aldıysa gönderiyorlar. sitelerinde stok yok çünkü, en ben almışta olabilirim. ben aldıktan sonra stok sıfırlandı.
yerel depo ürünlerinin çoğalmasını bekleyin, ve ayrıca wincredit kısmında yerel depo ürünlerinin çıkmasını bekleyin. en azından vergisiz kampanyaya katılmak daha mantıklı olur.
şimdilik ürün almaya değmez, 4000tl ye satılan ürünğ 9500 tl gibi bir fiyata satıyorlar şuanda. bir çok üründe o şekilde yüksek kar marjı uygulanıyor. çinli satıcılara gümrük vergisini ödeyerek alsak bile çok daha uyguna gelir bir çok ürün.
Yerel Satıcı başvuruları açıldı sayılır, şuanda sadece davet alan işletmeler kayıt olabilir.
https://tr.seller.temu.com
Ayrıca bigshop türkiyede yerel bir işletme, kendi deposundan ürünleri gönderiyor. Kısaca yeni bir trendyol doğuyor şuanda kundakta bir bebek gibi
Bknz...